Αξεσουάρ: Τάσεις της μόδας Φθινόπωρο 2011

Αξεσουάρ: Τάσεις μόδας Φθινόπωρο 2011

Μάθε τις τάσεις της μόδας στα αξεσουάρ που επικρατούν το φετινό Φθινόπωρο και θα απογειώσουν την εμφάνιση σου!

  • Τσάντες:

Τσάντες

Φέτος κυριαρχούν οι τσάντες τύπου «κουτί», οι λεγόμενες box bags, μεγάλες ή μικρές, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από σκληρά υλικά. Επίσης, οι τσάντες τύπου πορτοφόλι, zip clutches, που προσθέτουν κομψότητα, αλλά δεν έχουν χωρητικότητα και οι hobo bags που είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση και πιο αθλητικό στυλ. Τέλος, οι πάντα κλασικές τσάντες φάκελοι, envelope bags, που είναι ότι πρέπει για τη βραδινή σας έξοδο.

Όσον αφορά τα υλικά και τα χρώματα η φαντασία οργιάζει, αφού επικρατούν το δέρμα, τα animal prints (λεοπαρδαλέ, ζεβρέ), καθώς και τα κροκό & φιδιού.

  • Κοσμήματα:

Κοσμήματα
Οι σχεδιαστές προτείνουν εντυπωσιακά, μοτίφ, κρόσια, λάκες – μέταλλα, τετράγωνα, μεγάλα. Πιο συγκεκριμένα: φαρδιά βραχιόλια, μακριά σκουλαρίκια και υπερβολικά κολιέ. Τα έντομα, τα λουλούδια, τα φύλλα και τα φίδια είναι κάποια από τα εντυπωσιακά μοτίφ. Επίσης, σκουλαρίκια με κρόσια, πολλά τετράγωνα βραχιόλια μαζί και δαχτυλίδια που καλύπτουν ακόμα και τέσσερα δάχτυλα!

  • Καπέλα:

Καπέλα
Κυριαρχεί το ανδρόγυνο look, δηλαδή ένα καπέλο τύπου καβουράκι. Επίσης, πιο μοντέρνο είναι το καπέλο τύπου θυρωρού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι σχεδιαστές προτείνουν και πολλά φτερά!