Ξενυχτήσατε και κοιμηθήκατε βαμμένη; Επόμενη μέρα!

Μάσκες ομορφιάς

Πολλές φορές έχετε βγει και έχετε γυρίσει ξημερώματα στο σπίτι χωρίς κουράγιο για να ξεβαφτείτε, οπότε έχετε καταλήξει να κοιμηθείτε με το μακιγιάζ, ακόμη και με τα ρούχα. Δυστυχώς όμως αυτό είναι μέγα λάθος για την επιδερμίδα σας!

Το αποτέλεσμα είναι να ξυπνήσετε με θαμπή επιδερμίδα, τα μάτια σας να ανοίγουν με δυσκολία και το πρόσωπό σας να σας τραβάει.

Δείτε λοιπόν 2 μάσκες που θα σας βοηθήσουν να ενυδατώσετε και να επαναφέρετε το πρόσωπο σας.

1. Θα χρειαστείτε μια κουταλιά της σούπας βρώμη, μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι, το οποίο θα πρέπει να ζεστάνετε (βάλτε το σε ένα κουτάλι μέσα σε ένα κατσαρολάκι με νερό να βράσει). Ανακατέψτε τα και βάλτε το μίγμα στο πρόσωπό σας για 10 λεπτά. Στη συνέχεια καθαρίστε το με χλιαρό νερό.

2. Για λάμψη και θρέψη, πάρτε γλυκιά κολοκύθα και χτυπήστε τη στο μίξερ με δύο ολόκληρα αυγά. Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, μπορείτε να προσθέσετε δύο κουταλιές της σούπας γάλα και μια κουταλιά της σούπας μέλι, ενώ αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, βάλτε δύο κουταλιές της σούπας μηλόξυδο. Στη συνέχεια βάλτε το μίγμα στο πρόσωπο σας για 20 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε το με χλιαρό νερό.