Χρησιμα tips για τα καλλυντικά σας

Καλλυντικά

Όλες λίγο πολύ έχει χρειαστεί κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσουμε κάποιο καλλυντικό μας και αυτό να μην είναι σε καλή κατάσταση, αλλά να μην έχουμε το χρόνο ή τα χρήματα για να αγοράσουμε καινούργιο. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

Μην ανησυχείτε, υπάρχουν κάποιες προσωρινές λύσεις που θα σας λύσουν τα χέρια…

Πηχτή μάσκαρα: Έχετε να βγείτε, και ενώ μακιγιάρεστε για να φύγετε, συνειδητοποιείτε πως η μάσκαρά σας έχει πήξει. Τώρα; Φεύγετε χωρίς μάσκαρα; Όχι, απλά πάτε στην κουζίνα και ανοίγετε το ψυγείο, παίρνετε ένα αναψυκτικό τύπου cola και βάζετε μία σταγόνα. Αυτό θα την αραιώσει και θα μπορέσετε να βαφτείτε. Προσοχή μία σταγόνα είναι αρκετή – αν βάλετε περισσότερο θα αραιώσει πολύ και θα αχρηστευτεί. Ωστόσο, αν έχετε αλλεργίες, φοράτε φακούς ή έχετε ευαίσθητα μάτια, μην το κάνετε.

Πηχτό μανό: Το αγαπημένο σας μανό έχει πήξει και δεν στρώνει με τίποτα, αλλά δεν βρίσκετε πουθενά το ίδιο; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να το αραιώσετε με λίγο ασετόν – λίγο όμως, για να μην αραιωθεί υπερβολικά. Είναι προτιμότερο να βάλετε λίγο και αν χρειαστεί παραπάνω να ξαναβάλετε, παρά να βάλετε πολύ εξ’αρχής και μετά να τρέχει.

Lip gloss: Το ξέρατε πως μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας lip gloss σε όποια απόχρωση επιθυμείτε; Και μάλιστα είναι πολύ εύκολο, αφού χρειάζεστε μόνο λίγη βαζελίνη και μια σκιά στο χρώμα που επιθυμείτε να φτιάξετε. Τα αναμιγνύετε και το σπιτικο lip gloss σας είναι έτοιμο! Όσο για το αν είναι υγιεινό, εννοείται, αφού η βαζελίνη είναι κατάλληλη και για το σκάσιμο των χειλιών.