18 διάσημα και «ασφαλή» χτενίσματα

18 διάσημα και «ασφαλή» χτενίσματα

Αν θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας αλλά δεν είστε σίγουρη για το ποιο χτένισμα θα σας ταιριάζει καλύτερα, απευθυνθείτε στους πιο ειδικούς των ειδικών: Τους hairstylists των celebrities, οι οποίοι κάνουν θαύματα μεταμορφώνοντας ακόμα και τα πιο ατίθασα ή βαρετά μαλλιά σε κομψοτεχνήματα.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 18 εντυπωσιακά, διαχρονικά και κυρίως «ασφαλή» χτενίσματα που εξασφαλίζουν την καλή σας εμφάνιση. Κοντό, καρέ ή μακρύ; Επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και… δείξτε το στον κομμωτή σας!

Κλασικό κοντό

18 διάσημα και «ασφαλή» χτενίσματα
Μπορεί η ταινία Addicted to Love στην οποία πρωταγωνίστησε το 1997 η Meg Ryan να ήταν σχετικά αποτυχημένη, το κούρεμά της, όμως είναι από αυτά που ακόμα και 14 χρόνια μετά δείχνουν «φρέσκα» και προσδίδουν στιλ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνετε αυτό το κούρεμα είναι να έχετε σπαστά μαλλιά. Το κοντό με την φράντζα αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της Lady D όσο ζούσε και πρόκειται πλέον για «κλασικό» χτένισμα. Το ίδιο ισχύει και για την Isabella Rossellini, η οποία έκανε καριέρα με αυτό το πολύ κοντό καρέ (φωτ. 1988).

Μοντέρνο κοντό

18 διάσημα και «ασφαλή» χτενίσματα
Η Halle Berry (2009) με ένα από τα καλύτερα κουρέματα που είχε ποτέ. Η Agyness Deyn, όταν πρωτοεμφανίστηκε το 2007 έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της χάρη στο εντελώς αγορίστικο κούρεμά της που υιοθέτησαν πολλές ακόμα, μοντέλα και μη. Πολύ πιο θηλυκό και ασφαλές το κοντό που είδαμε φέτος στα Όσκαρ στην Michelle Williams.

Μακρύ Καρέ

18 διάσημα και «ασφαλή» χτενίσματα
Το μακρύ καρέ είναι ο ασφαλέστερες και πιο βολικός τύπος γυναικείου μαλλιού, καθώς μπορείς να «παίξεις» με αυτό και να κάνεις διάφορα χτενίσματα. Από τα διάσημα μακριά καρέ που θυμόμαστε είναι το αέρινο της Natalie Wood (1966), το κοριτσίστικο της Cybill Shepherd (1971) και το αυστηρό της Gwyneth Paltrow (2003), ιδανικό για όσες έχουν εντελώς ίσια μαλλιά.

Κοντό Καρέ

18 διάσημα και «ασφαλή» χτενίσματα
Το πολυφωτογραφημένο και πολυφορεμένο μπομπέ καρό της Victoria Beckham (2007) δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνεται στην λίστα μας. Έναν χρόνο αργότερα το χαριτωμένο καρέ τόλμησε και η Katie Holmes, η οποία έλαβε πολύ ενθαρρυντικά σχόλια για την απόφασή της. Σε λίγο μακρύτερη εκδοχή και τα μαλλιά της Nicole Richie (2006).

Μακρύ και περιποιημένο

18 διάσημα και «ασφαλή» χτενίσματα
Τα άκρως θηλυκό χτένισμα της Veronica Lake (1942) έχει επιστρέψει τον τελευταίο καιρό στην μόδα, σε ακόμα πιο στιλιζαρισμένη εκδοχή και… μας αρέσει. Το 2007 με την αλλαγή στο χτένισμά της, η Reese Witherspoon απέδειξε πως η αφέλειες ταιριάζουν σε γυναίκες με μεγάλο κούτελο. Τα υπέροχα μαλλιά της Jennifer Lopez, σπαστά εκ φύσεως, χρειάζονται μόνο λίγο χτένισμα με το πιστολάκι.

Μακρύ και (επιμελώς) ατημέλητο

18 διάσημα και «ασφαλή» χτενίσματα
Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια η Jane Birkin, συνδυάζοντας στοιχεία θηλυκότητας και σεξ απίλ αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα της δεκαετίας του ’70. Η Keri Russel και η Kate Moss εισήγαγαν ένα πολύ λιγότερο στημένο look για την δεκαετία του ’90, δείχνοντας πανέμορφες και άκρως φυσικές.

Πηγή: in2life.gr