Εκπληκτικές προτάσεις για ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Εκπληκτικές προτάσεις για ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Μια πολύ ωραία ιδέα για ανανέωση των μαλλιών σας, χωρίς να προχωρήσετε σε μια μεγάλη αλλαγή, είναι οι ανταύγειες. Προσθέτουν λάμψη και φως στο πρόσωπο, απογειώνοντας την εμφάνιση σας!

Καστανές, κόκκινες, μελί και ξανθές είναι μερικές από τις κορυφαίες σε προτιμήσεις ανταύγειες σε μελαχρινές. Υπάρχουν όμως και πιο ιδιαίτερα χρώματα όπως είναι οι γκρι – ασημί, μπλε, ροζ, μωβ ή άσπρες. Η επιλογή της απόχρωσης, αλλά και της έντασης, είναι θέμα γούστου και στυλ. Μάλιστα, προκειμένου να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ο κομμωτής ενδέχεται να εφαρμόσει ρεφλέ πάνω στις ανταύγειες. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να σκουρύνει ή να ανοίξει ελαφρώς το τελικό χρώμα.

Πέρα όμως από τη βαφή που θα διαλέξετε, σημαντικό ρόλο έχει και η τεχνική με την οποία θα τις εφαρμόσει ο κομμωτής. Αρκετές γυναίκες προτιμούν τις λεπτές και φυσικές ανταύγειες που αφομοιώνονται όμορφα με τη βάση των μαλλιών τους και άλλες προτιμούν τις χοντρές που είναι πιο ευδιάκριτες. Υπάρχει επίσης και η τεχνική των όμπρε ανταυγειών που εφαρμόζονται μακριά από την ρίζα και έχουν μια διαβάθμιση χρώματος προς τις άκρες.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι βέβαια και τα φλασάκια, όπως συχνά αποκαλούνται, μόνο στις άκρες των μαλλιών ή οι partial highlights, δηλαδή οι ανταύγειες που εφαρμόζονται σε ένα μέρος του κεφαλιού και όχι σε όλο. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε πιο πυκνές και έντονες ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο, αφήνοντας το υπόλοιπο κεφάλι πιο «ήσυχο».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα φλασάκια στα μαλλιά σας μπορούν να αποτελούνται από μία μόνο απόχρωση ή περισσότερες, όπως και να είναι λίγο πιο ανοιχτά (highlights) ή λίγο πιο σκούρα (lowlights) από το χρώμα βάσης.

Μπορείτε όμως αν θέλετε να δοκιμάσετε και την τεχνική του μπαλαγιάζ που θυμίζει πολύ τις ανταύγειες. Πρόκειται για ένα ομοιόμορφο ξάνοιγμα στις άκρες των μαλλιών.

Παρακάτω ακολουθεί μια συλλογή με 60 εντυπωσιακές προτάσεις για ανταύγειες σε καστανά μαλλιά που θα σας δώσουν φανταστικές ιδέες για την ανανέωση που ψάχνετε!

Φυσικές ανταύγειες σε καστανά σκούρα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (51)

Τα σκούρα καστανά μαλλιά μπορούν να τονιστούν όμορφα με ανταύγειες 1-2 τόνους πιο ανοιχτές από το χρώμα βάσης.

Ανεπαίσθητες φυσικές πυρόξανθες ανταύγειες σε καστανοκόκκινα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (38)

Το auburn χρώμα μαλλιών, γνωστό και ως πυρόξανθο, είναι ιδανικό για όλο τον χρόνο. Εφαρμόζοντας το στα καστανοκόκκινα ή καστανά μαλλιά σας με ανεπαίσθητες πυρόξανθες ανταύγειες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό look.

Καστανές ανταύγειες σε καστανά σκούρα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (37)

Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αλλά κάνοντας λίγο πιο ανοιχτόχρωμες καστανές ανταύγειες στα καστανά σκούρα μαλλιά σας μπορείτε να δώσετε το φως και τη λάμψη που τους χρειάζεται.

Σκούρα καστανά μαλλιά με ελαφριές γκρι ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (48)

Οι ελαφριές αυτές γκρι, σχεδόν άσπρες ανταύγειες στα σκούρα καστανά μαλλιά δίνουν ένταση και δημιουργούν ένα μαγευτικό χρώμα βαφής.

Χρυσές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (2)

Μια όμορφη ανάμειξη με highlights (ανοιχτές) και lowlights (σκούρες) ανταύγειες δημιουργούν υπέροχα καστανά μελί μαλλιά. Πρόκειται για μια υπέροχη πρόταση με ανταύγειες για μελαχρινές, ειδικά για τις γυναίκες που είναι επιφυλακτικές στις ριζικές αλλαγές των μαλλιών τους. Οι μελί αυτές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά ενώνουν τα δυο κορυφαία χρώματα, ξανθό και καστανό, χωρίς να χρειάζεται να… διαλέξετε «στρατόπεδο».

Λεπτές και απαλές ξανθές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (4)

Αυτές οι ανοιχτόχρωμες ξανθές ανταύγειες σε κοντά μαλλιά είναι πολύ κομψές και μπορούν να προσθέσουν μια διακριτική λάμψη στα καστανόξανθα μαλλιά. Εξίσου εντυπωσιακές δείχνουν και σε μεσαία ή μακριά μήκη.

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά με απόχρωση Sandy Brown

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (5)

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ιδέες για ανταύγειες σε ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά που συνθέτουν ένα φυσικό και νεανικό στυλ.

Σοκολατί μαλλιά με έντονες ψυχρές ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (1)

Προσθέτοντας έντονες ψυχρές ξανθές ανταύγειες στα σοκολατί μαλλιά μπορείτε να φωτίσετε το χρώμα τους. Η τέλεια ανάμειξη των δυο χρωμάτων δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση.

Ανταύγειες με ψυχρό ξανθό τόνο σε καστανά μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (3)

Στον συγκεκριμένο συνδυασμό οι ξανθές ανταύγειες είναι εντονότερες κοντά στο πρόσωπο, αλλά και στις άκρες των μαλλιών, ενώ οι καστανές καλύπτουν κυρίως την κορυφή και το πίσω μέρος του κεφαλιού, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ανάμειξη από highlights και lowlights σε καστανά μαλλιά. Μοιάζει λίγο με τα όμπρε, αλλά δεν είναι!

Δείτε επίσης: 25 εντυπωσιακές προτάσεις με ξανθό όμπρε στα μαλλιά.

Ένα όμορφο και απαλό θηλυκό Bronde Balayage

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (21)

Το bronde μπαλαγιάζ συνδυάζει το καστανό με το ξανθό και δημιουργεί ένα άκρως εντυπωσιακό, γλυκό και θηλυκό αποτέλεσμα βαφής. Αυτή η χρυσαφένια απόχρωση αποδεικνύει πως μπορείτε να ακολουθήσετε μια μοντέρνα τεχνική βαφής μαλλιών χωρίς να καταλήξετε με ένα έντονο ή extreme αποτέλεσμα.

Ash Bronde ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (6)

Αν ψάχνετε για έναν πιο ψυχρό τόνο μαλλιών, τότε οι σταχτί – ασημί ανταύγειες είναι ιδανικές για εσάς. Δημιουργούν ένα πιο απαλό χρώμα στα μαλλιά, διατηρώντας όμως φυσικό τόνο. Πρόκειται για ένα έντονο balayage που δίνει φως και ένταση στα μαλλιά.

Μπαλαγιάζ με ζωγραφιστές ξανθές ανταύγειες σε καστανόξανθα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (7)

Δημιουργήστε αυτό το εκπληκτικό καστανόξανθο χρώμα στα μαλλιά ζητώντας από τον κομμωτή σας ζωγραφιστές ανταύγειες ή μπαλαγιάζ με την πιο ανοιχτή απόχρωση να αγκαλιάζει το πρόσωπο. Πρόκειται για μια εκπληκτική ιδέα για ανταύγειες σε καστανά μαλλιά.

Ξανθές ανταύγειες σε πολλούς τόνους

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (8)

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα multi-tone συνδυασμό από ξανθές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά, απλά χρησιμοποιήστε 2 ή παραπάνω διαφορετικούς τόνους του ξανθού. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Λαμπερές ξανθές ανταύγειες σε μεσαίας απόχρωσης καστανά μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (9)

Δώστε φως και δημιουργήστε μια εκπληκτική απόχρωση στα ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά σας με ξανθές ανταύγειες. Στην προκειμένη περίπτωση έχει γίνει μια ανάμειξη balayage με babylights σε καστανά ανοιχτά μαλλιά.

Σοκολατί καστανά μαλλιά με ξανθιές και χάλκινες ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (10)

Κάνοντας ξανθές και χάλκινες ανταύγειες στα σοκολατί μαλλιά που αναμειγνύονται όμορφα με την σκούρα και γλυκιά βάση των μαλλιών σας, μπορείτε να προσθέσετε λάμψη και φως.

Χάλκινες ανταύγειες σε καστανά σκούρα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (11)

Ξανοίξτε όμορφα τη σκούρα καστανή απόχρωση των μαλλιών σας προσθέτοντας χάλκινες ανταύγειες σε όλο το μήκος τους. Ο συνδυασμός αυτών των δυο βαφών δημιουργεί στα μαλλιά μια όμορφη και όχι τόσο έντονη αλλαγή από το καστανό προς το ξανθό.

Καραμελέ ανταύγειες σε σοκολατί μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (12)

Δοκιμάστε μια ακόμη πιο γλυκιά βαφή μαλλιών προσθέτοντας καραμελέ ανταύγειες σε σοκολατί μαλλιά. Η ζεστασιά του ανοιχτόχρωμου καστανού αυτού μπαλαγιάζ ταιριάζει υπέροχα σε μια ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Ασημί ξανθές ανταύγειες σε καστανά σκούρα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (13)

Προσθέτοντας ανοιχτόχρωμες ασημί – ξανθές ανταύγειες σε μια σκούρα καστανή βάση μαλλιών μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό βάψιμο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αν μάλιστα το κάνετε με την τεχνική του μπαλαγιάζ, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, αφήνοντας σας το περιθώριο να βγει περισσότερο η ρίζα πριν την επόμενη βαφή.

Διάσπαρτες χρυσές ανταύγειες σε σοκολατί μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (14)

Τα χρυσά φλασάκια σε καστανά μαλλιά είναι μια ακόμη όμορφη ιδέα που θα δώσει διάσταση και λάμψη στο χρώμα. Οι ανοιχτές αυτές αποχρώσεις δημιουργούν μια έντονη χρωματική αντίθεση με τα σοκολατί μαλλιά, η οποία είναι πολύ εντυπωσιακή.

Λεπτές μπεζ ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (15)

Οι λεπτές ανταύγειες αναμειγνύονται πιο ομαλά με το χρώμα βάσης, δημιουργώντας έτσι ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Απλά επιλέξτε μια απόχρωση στα φλασάκια που να είναι λίγους τόνους πιο ανοιχτή από την βάση των μαλλιών σας. Αυτό είναι υπεραρκετό για πετύχετε το επιθυμητό εφέ λάμψης και φωτεινότητας.

Εκπληκτική βάση σε Ash Brown χρώμα και καραμελέ ξανθές – μελί ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (16)

Αυτή η όμορφη μελί απόχρωση στις ανταύγειες κάνει το ψυχρό καστανό σταχτί να δείχνει πιο θερμό και εντυπωσιακό.

Μελί ανταύγειες σε ανοιχτά καστανά μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (17)

Πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη, θερμή και με φυσικό τόνο βαφή μαλλιών που φωτίζει τα ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά.

Creamy Blonde Highlights σε ανοιχτή καστανή βάση μαλλιών

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (18)

Οι απαλές ξανθές σαντρέ ανταύγειες σε καστανά μαλλιά με ανοιχτό τόνο αποτελούν υπέροχη πρόταση βαφής. Δημιουργούν ένα γλυκό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θυμίζει το άγγιγμα του καλοκαιρινού ήλιου στα μαλλιά.

Έντονα Highlights και Lowlights με ξανθές ανταύγειες σε καστανά σκούρα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (19)

Αν σας αρέσουν οι έντονες αντιθέσεις στα χρώματα μαλλιών μπορείτε να δοκιμάσετε τις έντονες ξανθές ανταύγειες, σχεδόν πλατινέ, με μια σκούρα καστανή βάση που πλησιάζει το μαύρο.

Διάσπαρτες Bronde ανταύγειες με ποικιλία έντασης στο χρώμα

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (20)

Δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό διάσπαρτο χρωματισμό με χαλκόξανθες ανταύγειες σε ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά, χρησιμοποιώντας ποικίλους τόνους αποχρώσεων για μοντέρνο λουκ.

Καραμελέ ανταύγειες σε καστανά μαλλιά με ανοιχτόχρωμο τόνο

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (23)

Προσθέστε στα ανοιχτά καστανά μαλλιά σας μελί και καραμελέ ανταύγειες ξανοίγοντας απαλά το χρώμα τους και δίνοντας ένα ζεστό αποτέλεσμα.

Ξανθές πλατινέ ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (24)

Κάντε μια όμορφη αντίθεση στα καστανά μαλλιά με λίγο πιο ανοιχτές και λίγο πιο σκούρες ανταύγειες.

Καστανό με σοκολατί και ξανθές ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (25)

Δοκιμάστε να προσθέσετε χοντρές ξανθές και σοκολατί ανταύγειες σε καστανά μαλλιά. Το καστανοκόκκινο χρώμα του σοκολατί και το ανοιχτόχρωμο ξανθό κάνουν εντυπωσιακό συνδυασμό με την καστανή βάση. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι φυσικό, αλλά είναι εκθαμβωτικό.

Λεπτές και έντονες ξανθές ανταύγειες σε καστανό σκούρο μαλλί

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (26)

Αν δεν σας αρέσουν οι υπερβολικές αντιθέσεις ή δεν ταιριάζουν στο στυλ σας, δοκιμάστε να κάνετε λεπτές και έντονες ανταύγειες. Αυτές θα δώσουν ένταση και φωτεινότητα στα μαλλιά σας χωρίς υπερβολές.

Χαρίστε θερμό τόνο στα καστανόξανθα μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (27)

Αν σκέφτεστε μια πιο θερμή απόχρωση για τα μαλλιά, η οποία να μην ξεφεύγει πολύ από το φυσικό σας, δοκιμάστε τις κόκκινες ανταύγειες. Ταιριάζουν υπέροχα τόσο με καστανόξανθα, όσο και με καστανά μαλλιά προσθέτοντας μια ζεστή λάμψη.

Καστανά μαλλιά μέτριας έντασης με λαμπερές ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (28)

Οι απαλές σκούρες ξανθές ανταύγειες σε 1-2 τόνους πιο ανοιχτό χρώμα από την καστανή ή καστανόξανθη βάση, μπορούν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα βαφής.

Καστανά μαλλιά με σοκολατί ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (29)

Προκειμένου να κάνετε μια γρήγορη και ασφαλή ανανέωση στα μαλλιά σας, δοκιμάστε μια απόχρωση κοντά στην δική σας και δημιουργήστε ένα εφέ φυσικής λάμψης.

Sun-Kissed καστανά μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (30)

Ο ήλιος έχει την τάση να δημιουργεί φυσικές ανταύγειες στα άβαφα μαλλιά. Αν όμως θέλετε να πετύχετε το ίδιο εφέ στα βαμμένα μαλλιά σας, προσθέτοντας αυτό το απαλό χάδι των ακτίνων του ηλίου, εφαρμόστε λεπτές ανταύγειες, όπως είναι αυτά τα λεπτά ξανθά φλασάκια στα κοντά καστανά μαλλιά.

Ασημί ανταύγειες σε σκούρα καστανά μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (31)

Τα ασημί ή γκρι μαλλιά είναι πλέον τάση και πολλές γυναίκες επιλέγουν να την ακολουθήσουν ασχέτως με την ηλικία τους. Πολλές μάλιστα επιλέγουν να κάνουν αυτού του είδους τις χοντρές και έντονες γκρι – άσπρες ανταύγειες σε μια σκούρα καστανή βάση μαλλιών.

Καστανά σκούρα μαλλιά με έντονες ξανθές ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (32)

Οι έντονες ανταύγειες στα καστανά σκούρα μαλλιά δείχνουν πολύ πιο εντυπωσιακές αν ξεκινούν μακριά από την ρίζα. Δώστε λοιπόν μεγαλύτερη ένταση στις άκρες των μαλλιών με ξανθές ανταύγειες, είτε δοκιμάστε μια πιο χάλκινη ή strawberry blonde απόχρωση που θα κάνει αντίθεση με το σκούρο καστανό της βάσης των μαλλιών.

Κομψές κόκκινες ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (34)

Οι φωτεινές ανταύγειες μπορούν να κάνουν ένα χτένισμα να δείχνει πιο ανάλαφρο και όμορφο. Επιλέξτε λοιπόν να κάνετε κομψές κόκκινες ανταύγειες σε καστανοκόκκινα μαλλιά και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

► Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για καστανοκόκκινα μαλλιά, γνωστά και ως Mahogany.

Καραμελέ ανταύγειες σε σοκολατί μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (35)

Επιλέγοντας να κάνετε καραμελέ ανταύγειες στις άκρες των καστανών σκούρων μαλλιών μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκπληκτική βαφή. Το αποτέλεσμα είναι πολύ γλυκό και φωτίζει με όμορφο τρόπο το πρόσωπο.

Σκούρα καστανά μαλλιά με καραμελέ μπαλαγιάζ

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (36)

Πρόκειται για μια πολύ γλυκιά και όμορφη απόχρωση τύπου tiger eye, που συνδυάζει το καραμελέ μπαλαγιάζ με μια σκούρα καστανή βάση μαλλιών και δημιουργεί μια φυσική μετάβαση χρωμάτων.

Σοκολατί χάλκινο μπαλαγιάζ σε καστανά σκούρα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (39)

Οι χάλκινες ανταύγειες σε καστανά σκούρα μαλλιά πάντα δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Αν όμως θέλετε το χάλκινο χρώμα να είναι εκθαμβωτικό και να τραβάει τα βλέμματα, ζητήστε από τον κομμωτή να ξεκινήσει τις ανταύγειες λίγο πιο κάτω από την ρίζα.

Κομψό καστανό Balayage

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (41)

Ο απόλυτος συνδυασμός του σκούρου καστανού με το ανοιχτόχρωμο καφέ μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να λάμψουν.

Ανοιχτόχρωμο σοκολατί και χάλκινο Balayage

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (42)

Ο συνδυασμός χρωμάτων αυτός ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Επιλέξτε λοιπόν να κάνετε σκούρες καστανές ρίζες και να φωτίσετε τα μαλλιά σας με milk chocolate και χάλκινες ανταύγειες. Πρόκειται για μια κομψή και με κλάση απόχρωση βαφής.

Rose Brown Highlights

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (52)

Δοκιμάστε να κάνετε εντυπωσιακές ροζ ανταύγειες σε καστανά μαλλιά με σκούρα ή πιο ανοιχτή απόχρωση. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Μερικό χάλκινο Balayage σε καστανά σκούρα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (43)

Αν απλά θέλετε να ανανεώσετε και να δώσετε μια ενδιαφέρουσα νότα στα σκούρα καστανά μαλλιά σας, δοκιμάστε να κάνετε χάλκινες ανταύγειες σε ένα μέρος τους, δίνοντας έμφαση γύρω από το πρόσωπο.

Λαμπερά καραμελέ Babylights

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (44)

Τα babylights ανακαλύφθηκαν προσπαθώντας να αποτυπώσουν το άγγιγμα των ακτίνων του ηλίου στα μαλλιά, που χαρίζει όμορφες και φυσικές ανταύγειες. Είναι παρόμοιο εφέ με το μπαλαγιάζ και τις ανταύγειες, αλλά πιο ενδιαφέρον. Για παράδειγμα οι καραμελέ ανταύγειες σε σκούρα καστανά μαλλιά είναι λαμπερές και κομψές.

Σοκολατί καστανές ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (45)

Οι καστανόξανθες ανταύγειες σε καστανά μαλλιά μπορούν να δώσουν μια άμεση ανανέωση στο look μιας γυναίκας. Πρόκειται για έναν τέλειο συνδυασμό χρωμάτων βαφής που ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών.

Κανελί ανταύγειες σε καστανά σκούρα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (46)

Ένα ακόμη ταιριαστό χρωματικό δίδυμο είναι αυτό του κανελί με το σκούρο καστανό. Δημιουργώντας λοιπόν υπέροχες ανταύγειες στο χρώμα της κανέλας σε μια μελαχρινή βάση μπορείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις με τον πιο απλό τρόπο.

Ανταύγειες στο χρώμα της κανέλας με καστανή βάση μαλλιών

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (47)

Πέρα από τις κλασσικές αποχρώσεις του κόκκινου, υπάρχει και το εντυπωσιακό κανελί. Συνδυάζοντας το με καστανά μαλλιά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα. Φροντίστε να συγκεντρώσετε περισσότερες κανελί ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο σας, προκειμένου να το κάνετε πιο φωτεινό.

Έντονες καραμελέ ανταύγειες σε καστανά σκούρα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (49)

Ο συνδυασμός αυτός δείχνει πολύ φυσικός όταν τα μαλλιά είναι σγουρά ή με μπούκλες, αλλά στα ίσια κάνει λίγο μεγαλύτερη χρωματική αντίθεση.

Burnt Orange Highlights

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (53)

Είναι πιθανό οι πορτοκαλί ανταύγειες να σας ακούγονται περίεργες και ιδιαίτερες, αλλά ο συνδυασμός τους με ένα σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών ως βάση μπορεί να είναι εκθαμβωτικός.

Burnt Red Highlights

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (60)

Οι κόκκινες ανταύγειες στα καστανοκόκκινα μαλλιά είναι άκρως εντυπωσιακές και δίνουν φυσικό λουκ.

► Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για κόκκινα μαλλιά.

Σκούρες σοκολατί ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (55)

Δώστε φως και ένταση σε μια σκούρα καστανή βάση μαλλιών προσθέτοντας σκούρες σοκολατί ανταύγειες.

Καστανές σταχτί ανταύγειες

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (54)

Εφαρμόζοντας έναν ψυχρό καστανό σταχτί τόνο με ανταύγειες σε καστανά σκούρα μαλλιά, θα έχετε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Καστανό σταχτί όμπρε μπαλαγιάζ

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (50)

Ένας όμορφος συνδυασμός των τεχνικών του μπαλαγιάζ, των όμπρε και των ανταυγειών θα δώσει φανταστικό χρώμα στα μαλλιά σας.

Μεταλλικές μπλε και ασημί ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (40)

Ο συνδυασμός αυτός είναι λίγο extreme, αλλά πολύ εντυπωσιακός. Οι αποχρώσεις του μπλε και του ασημί φωτίζουν το καστανό χρώμα μαλλιών και δίνουν έναν όμορφο μεταλλικό τόνο.

Ροζ ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (57)

Αν είστε λάτρης του ροζ, του πιο girly χρώματος, δοκιμάστε να το συνδυάσετε με καστανά μαλλιά. Δεν θα το μετανιώσετε!

Ανταύγειες ροζ και ροδακινί που θυμίζουν φωτιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (59)

Σε μια σκούρα καστανή βάση μαλλιών δοκιμάστε να προσθέσετε ροζ και ροδακινί ανταύγειες. Πρόκειται για ένα βάψιμο μαλλιών που θυμίζει την φλόγα της φωτιάς. Είναι άκρως εντυπωσιακό και πρωτότυπο.

Μπλε ηλεκτρίκ ανταύγειες σε καστανά σκούρα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (56)

Σε περίπτωση που σας αρέσουν τα extreme χρώματα μαλλιών, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα όμπρε εφέ με μπλε ανταύγειες στις άκρες των καστανών μαλλιών σας.

Μωβ και ροζ εσωτερικές ανταύγειες σε αποχρώσεις magenta και τσιχλόφουσκας

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (58)

Πέρα από τις κλασσικές ανταύγειες που καλύπτουν όλο το κεφάλι, αυτές που ξεκινούν λίγο πιο κάτω από τη ρίζα και αυτές που συγκεντρώνονται κυρίως γύρω από το πρόσωπο, υπάρχουν και οι εσωτερικές. Πρόκειται για τις ανταύγειες που κρύβονται κάτω από την πάνω σειρά των καστανών μαλλιών σας.

Μωβ ανταύγειες σε καστανά σκούρα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (33)

Μπορεί το μωβ να μην είναι ένα φυσικό χρώμα μαλλιών, αλλά ταιριάζει υπέροχα με το καστανό. Οι μωβ ανταύγειες μπορούν να απογειώσουν ένα απλό σκούρο καστανό μαλλί και να του δώσουν μια πιο μοντέρνα και μοδάτη όψη.

► Υπάρχουν πολλές ακόμη όμορφες σοκολατί μωβ αποχρώσεις στα μαλλιά που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Μωβ ανταύγειες σε καστανόξανθα μαλλιά

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά (22)

Το μωβ όμως δεν ταιριάζει μόνο στα σκούρα καστανά μαλλιά. Μπορεί να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό αν συνδυαστεί με ένα καστανόξανθο χρώμα μαλλιών.