Αποτρίχωση με Υπερήχους

Αποτρίχωση με υπερήχους

Η νέα επαναστατική μέθοδος αποτρίχωσης με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που απομακρύνει ακόμα και τις πιο επίμονες τριχούλες! Πρόκειται για μια διαδικασία που εφαρμόζεται δε εξειδικευμένα ινστιτούτα και κλινικές αισθητικής.

Κατά την διαδικασία της αποτρίχωσης διοχετεύονται υπέρηχοι στην ρίζα της τρίχας. Οι υπέρηχοι μετατρέπονται σε θερμότητα και καταστρέφουν τον θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζουν την επιδερμίδα. Η διαδικασία είναι ανώδυνη εφόσον δεν επηρεάζουν τον δερματικό ιστό που περιέχει δέκτες πόνου. Αυτό καθιστά την διαδικασία αυτή κατάλληλη για όλες τις περιοχές του σώματος, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες όπως τα φρύδια, το μπικίνι, την θηλή και τα θυλάκια των αυτιών.

Η μέθοδος αυτή είναι αποτελεσματική και στις λευκές και λεπτές τριχούλες, σε αντίθεση με το laser ή την φωτόλυση. Αυτό συμβαίνει γιατί η τεχνολογία του υπερήχου δεν βασίζεται στον χρωματισμό ή το πάχος της τρίχας. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος, από τους πιο ανοιχτούς έως τους πιο σκουρόχρωμους.

Σύμφωνα με μελέτες, με την νέα μέθοδο αποτρίχωσης η τριχοφυΐα μειώνεται κατά 38% ενώ τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματά της εξαρτώνται από τις ορμόνες ή τυχόν φαρμακευτική αγωγή που εντείνουν την τριχοφυΐα.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 6 με 8 επισκέψεις (ανάλογα με την περιοχή του σώματος). Συνιστάται 1 επίσκεψη κάθε 3-4 εβδομάδες.