Μανικιούρ εφημερίδα

Μανικιούρ εφημερίδα

Θέλετε να κάνετε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ που θα κάνει τους πάντες να θέλουν να «διαβάσουν» τα νύχια σας; Δοκιμάστε το μανικιούρ εφημερίδα!

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σχέδιο στα νύχια που μοιάζει δύσκολο να επιτευχθεί, αλλά στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ εύκολο.

Για να κάνετε το μανικιούρ εφημερίδα, θα χρειαστείτε μια βάση, ένα μανό στο χρώμα που επιθυμείτε να είναι η βάση σας, το top coat σας, οινόπνευμα και μια εφημερίδα. Καλό θα είναι να προτιμήσετε χρώματα παλ και ανοιχτόχρωμα για να φαίνονται καλύτερα τα γράμματα της εφημερίδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την ίδια τεχνική που θα δημιουργήσετε το μανικιούρ εφημερίδα, μπορείτε να κάνετε και ένα υπέροχο σχέδιο από κάποιο περιοδικό ή βιβλίο.

Τα βήματα για την δημιουργία του μανικιούρ εφημερίδα είναι τα εξής:

1. Αρχικά περιποιηθείτε τα νύχια σας, λιμάροντας τα και καθαρίζοντας τα πετσάκια.

2. Στη συνέχεια εφαρμόστε την θρεπτική σας βάση για τα νύχια που θα τα κάνει πιο σκληρά και θα τα προστατεύσει από το να κιτρινίσουν.

3. Μετά εφαρμόστε δυο στρώσεις από το χρώμα βάσης που έχετε επιλέξει και αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

4. Έπειτα, βάλτε σε ένα μικρό δοχείο, ακόμη και σε ένα καπάκι λίγο οινόπνευμα και βυθίστε το νύχι σας μέσα σε αυτό για 5 δευτερόλεπτα.

5. Πάρτε ένα μικρό κομμάτι εφημερίδας, περιοδικού ή βιβλίου και πιέστε το ελαφρώς πάνω στο βρεγμένο με οινόπνευμα νύχι σας για 15 δευτερόλεπτα.

6. Βγάλτε το και τα γράμματα του χαρτιού θα έχουν αποτυπωθεί στο νύχι σας.

7. Πάρτε μια μπατονέτα με λίγο ασετόν για να καθαρίσετε το τριγύρω από το νύχι σας.

8. Τέλος, εφαρμόστε το top coat σας και το μανικιούρ εφημερίδα είναι έτοιμο. Έτσι απλά!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με την δημιουργία του μανικιούρ εφημερίδα στην πράξη:

Δοκιμάστε λοιπόν να αποτυπώσετε στα νύχια σας σημεία από μια εφημερίδα, ένα περιοδικό ή το αγαπημένο σας βιβλίο και δημιουργήστε ένα εκπληκτικό μανικιούρ που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Μπορείτε αν θέλετε να τυπώσετε συγκεκριμένες λέξεις σε ένα χαρτί με τον απλό εκτυπωτή σας και στην συνέχεια να της αποτυπώσετε στα νύχια σας!