Μάσκα για τα ψωμάκια

Ψωμάκια

Έχετε ψωμάκια και θέλετε να τα αφαιρέσετε εντελώς φυσικά, χωρίς επεμβάσεις κλπ; Τότε ίσως η μάσκα που θα σας παρουσιάσουμε, σε συνδυασμό πάντα με την ανάλογη διατροφή και γυμναστική, σας φανεί χρήσιμη. Θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος και το φλοιό πορτοκαλιού άμεσα και φυσικά!

Θα χρειαστείτε 20 ml από καθένα από τα παρακάτω φυτικά λάδια: γεράνι, λεβάντα, δεντρολίβανο, φύτρο σιταριού, πατσουλί από κουκούτσια σταφυλιού, ενώ για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να προσθέσετε και 10 σταγόνες από τα αιθέρια έλαια λεβάντας, κυπαρισσιού, πεύκου.

Η διαδικασία παρασκευής είναι η εξής: Ζεσταίνετε το μείγμα από τα φυτικά έλαια σε ένα καθαρό μπρίκι, ανακατεύοντας συνεχώς για να ομογενοποιηθούν καλύτερα. Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι και προσθέτετε τα αιθέρια έλαια. Κλείστε καλά το μπουκάλι, ανακινείστε το περιεχόμενο για να ανακατευτεί και έτοιμη η μάσκα σας.

Όσον αφορά τη χρήση της, θα πρέπει κάθε βράδυ, μετά από ένα ζεστό μπάνιο, να απλώνετε το μείγμα στο σώμα σας (αφού πρώτα ανακινήσετε το μπουκαλάκι), κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Εάν νιώσετε ένα μικρό τράβηγμα μην ανησυχήσετε, αυτό σημαίνει πως επιδρά σωστά το μείγμα στην καταπολέμηση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» και του τοπικού πάχους. Μετά από αυτό το δέρμα σας θα είναι απαλό!