Μετατρέψτε ένα ανδρικό πουκάμισο σε φόρεμα ή φούστα

Μετατρέψτε ένα ανδρικό πουκάμισο σε φόρεμα ή φούστα

Δείτε πως μπορείτε να μετατρέψετε το πουκάμισο του πρώην σας ή γενικότερα ένα ανδρικό πουκάμισο σε φόρεμα ή φούστα, με λίγες μόνο κινήσεις!

1. Υπέροχο μίνι στράπλες φόρεμα με τα κουμπιά μπροστά

Φορέστε το ανδρικό πουκάμισο βάζοντας στο ύψος του στήθους σας το λαιμό του, με τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος του σώματος σας. Κουμπώστε το όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και δέστε τα μανίκια στο μπροστινό μέρος και κατά προτίμηση προς το πλάι, δημιουργώντας έναν κόμπο αρχικά και στη συνέχεια έναν φιόγκο. Το μίνι στράπλες φόρεμα σας είναι έτοιμο και ιδανικό για μια πρωινή βόλτα ή την παραλία.

2. Μίνι στράπλες φόρεμα με τα κουμπιά πίσω

Τώρα φορέστε το ανδρικό πουκάμισο και πάλι στο ύψος του στήθους σας, κουμπώστε το και γυρίστε το προς τα πίσω, έτσι ώστε τα κουμπιά να είναι στην πλάτη σας. Πιάστε τα μανίκια και αφού τα γυρίσετε γύρω από την μέση σας, δημιουργώντας μια ζώνη, δέστε τα μεταξύ τους στο πίσω μέρος της πλάτης σας. Ο γιακάς δημιουργεί ένα εκπληκτικό σχέδιο στο μπούστο σας, ενώ τα μανίκια τονίζουν με υπέροχο τρόπο την μέση σας. Αυτό είναι ένα όμορφο φόρεμα για τις χαλαρές σας βόλτες ή τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις στην θάλασσα και όχι μόνο.

3. Φούστα με πιέτες στο ένα πλάι

Βάλτε το ανδρικό πουκάμισο, κουμπώνοντας το στο ύψος της μέσης σας και έχοντας τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος. Φροντίστε να κουμπώσετε τα κουμπιά χρησιμοποιώντας θέση παρά θέση τις τρύπες του πουκαμίσου για να δημιουργήσετε το εφέ με τις πιέτες. Τέλος, δέστε τα μανίκια στην μέση σας κάνοντας έναν φιόγκο. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε την δική σας μοναδική και δροσερή φούστα.

4. Φούστα με φιόγκο στην μέση και κουμπιά στο πίσω μέρος

Φορέστε το ανδρικό πουκάμισο στο ύψος της μέσης σας και έχοντας τα κουμπιά στο πίσω μέρος του σώματος. Δέστε τα μανίκια δημιουργώντας μια υπέροχη ζώνη με φιόγκο και είστε πανέτοιμη για την βόλτα σας.

5. Μπλούζα που δένει στον λαιμό

Τοποθετήστε το πουκάμισο στο ύψος του στήθους σας, κουμπώστε το και δέστε τα μανίκια στο λαιμό σας κάνοντας έναν φιόγκο. Φορέστε μια λεπτή ζώνη για να τονίσετε την μέση σας και είστε έτοιμη.

Δείτε λοιπόν βήμα βήμα τον τρόπο για να μετατρέψετε ένα ανδρικό πουκάμισο σε φόρεμα ή φούστα στο βίντεο που ακολουθεί.