Ντύσου ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου!

Ντύσου ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου! (1)

Δεν αρκεί μόνο να έχεις καλή αισθητική και να είσαι ενημερωμένη, πρέπει να φροντίζεις να επιλέγεις και ρούχα που να σε κολακεύουν. Συνήθως όταν το αναφέρουμε αυτό στο μυαλό μας έρχεται ο σωματότυπος. Αυτή τη φορά όμως δεν θα είναι έτσι αφού τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το χρώμα των μαλλιών σου.

Εμπνευσμένες από τις τρεις κυρίες της πρωινής ζώνης που έχουν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα αλλά και μαλλιά και σου παρουσιάζει τι να επιλέξεις αν είσαι κοκκινομάλλα σαν την Σίσσυ Χρηστίδου, μελαχροινή σαν την Πόπη Τσαπανίδου ή ξανθιά σαν την Φαίη Σκορδά.

Δες τι επέλεξε η fashion editor, Σοφία Σούζα για κάθε τύπο μαλλιών.

Αν τα μαλλιά σου είναι κόκκινα επέλεξε χρώματα που δημιουργούν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις. Το σκούρο πράσινο και το μπλε είναι σίγουρα δύο αποχρώσεις που θα σου ταιριάξουν απόλυτα και θα επιτρέψουν στο εντυπωσιακό χρώμα των μαλλιών σου να αναδειχθεί. Καλύτερα, απόφυγε τα εμπριμέ σε έντονα φλούο χρώματα.

Ντύσου ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου! (2)

Αν είσαι καστάνη έχεις την “ασφάλεια” του σκούρου χρώματος και μπορείς να επιλέξεις όλα τα χρώματα και στιλ αφού το ρούχο μπορεί πολύ εύκολα να αναδειχθεί. Παρ’ όλα αυτά οι μονόχρωμες γήινες επιλογές θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Ντύσου ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου! (3)

Οι ξανθιές λένε πως είναι η χαρά της ζωής. Δίνουν μία πιο ανάλαφρη διάθεση και το χρώμα από τα μαλλιά τους δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο. Επέλεξε ζεστά χρώματα όπως το καφέ, το σκούρο πράσινο αλλά και τα γήινα. Όσο για τα πολύ ζωηρά χρώματα… να είσαι σίγουρη πως θα σε κάνουν σίγουρα ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Ντύσου ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου! (4)

Πηγή: tlife.gr