Πώς να αποκτήσεις ένα sleek ponytail, ακόμη κι αν έχεις κοντά μαλλιά!

Sleek ponytail (1)

Το ponytail είναι ό,τι και το μικρό μαύρο φόρεμα για την γκαρνταρόμπα μας. Η πιο κλασική, σεξι και chic (ναι, μαζί!) επιλογή που σε βγάζει από τα δύσκολα όταν δεν ξέρεις τι χτένισμα να κάνεις, όταν θες να σώσεις μια bad hair day ή όταν απλώς δεν πρόλαβες να λούσεις τα μαλλιά σου. Δεν το λέω μόνο εγώ! Το λένε τα catwalks, το επαναλαμβάνουν πολλές φορές οι διάσημες. Κάποιες, μάλιστα, έχουν και λατρεία. Ας μιλήσουν, λοιπόν, τα ντοκουμένα, δηλαδή οι εικόνες.

Το ponytail στα catwalks

Sleek ponytail (2)
Δεν θέλω να σου πω ψέμματα! Το ponytail φέτος δεν ήταν στην πρώτη γραμμή. Τα χτενίσματα που έμοιαζαν με γλυπτά κυριάρχησαν περισσότερο (περισσότερα details και τις τέσσερις πιο δυνατές τάσεις στα μαλλιά θα τα βρεις εδώ!). Όμως, σε κάθε μα κάθε σεζόν υπάρχει αναφορά στο κλασικό ponytail: εκείνο που γίνεται αρκετά ψηλά και εκτός των άλλων μας δίνει και πόντους. Αλήθεια! Φέτος, οι οίκοι Leonard, Ungaro και Versus ήταν αυτοί που ανέλαβαν την διαιώνιση του ponytail.

Τα ponytails που αγαπούν οι διάσημοι

Sleek ponytail (3)
Υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα διασήμων που έχουν αδυναμία στο ponytail. Κι επειδή η λίστα είναι σχεδόν ατελείωτη, λέω να αναφερθώ στις πιο πρόσφατες εμφανίσεις που είδαμε με ponytail. Jennifer Lopez και Miranda Kerr στο εξωτερικό και Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ελλάδα. Την είδαμε στο live του Dancing on Ice την περασμένη Κυριακή.

Έχεις κοντά μαλλιά; Μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις ponytail!

Στον κόσμο της μόδας τα πάντα είναι δυνατά! Όπως για παράδειγμα να αποκτήσεις ponytail αν έχεις κοντά μαλλιά! Πώς; Η λύση είναι οι τρέσες ponytail. Η τιμή τους ξεκινά από €40 και μπορείς να τις βρεις σε διαφορετικά μήκη και τύπους (ίσια ή γυριστή).

Πηγή: tlife.gr