Ξεκούραστα μάτια με πατάτα

Ξεκούραστα μάτια

Η κούραση κάθε είδους (αϋπνία, στρες, δουλειά) καθρεφτίζεται στα μάτια, δημιουργώντας μαύρους κύκλους και σακούλες. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για να τα ξεκουράσετε;

Οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής δεν δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για να διορθώσετε την αϋπνία, να μειώσετε το στρες και όλους αυτούς τους παράγοντες που σας κουράζουν καθημερινά. Θα πρέπει λοιπόν να βρείτε εναλλακτικές μεθόδους για να επαναφέρετε την ξεκούραστη όψη στο πρόσωπο σας.

Πέρα από τις γνωστές κρέμες του εμπορίου, υπάρχουν και φυσικά συστατικά που θα σας βοηθήσουν. Δυο εξ αυτών είναι το αγγούρι αλλά και η πατάτα, που είναι και πιο αποτελεσματική.

Πρόκειται για δυο υλικά που υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή. Τα ευεργετικά συστατικά τους είναι ιδανικά για να απαλλαγείτε από τα κουρασμένα μάτια σε πολύ λίγο χρόνο.

Εξάλλου, η φύση διαθέτει τόσες πολλές πρώτες ύλες και γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να είναι υγιής και όμορφος.

Δοκιμάστε την πατάτα και επωφεληθείτε από το θαυματουργό αποτέλεσμα.

Μάσκα για ξεκούραστα μάτια με πατάτα

Θα χρειαστείτε:

– 1 πατάτα

Τρόπος παρασκευής:

Απλά κόψτε μια πατάτα σε σχήμα μισοφέγγαρου.

Τρόπος εφαρμογής:

Τοποθετήστε τα μισοφέγγαρα της πατάτας κάτω από τα μάτια σας και αφήστε τα να σταθούν για 20 λεπτά μέχρι να δράσουν τα ευεργετικά συστατικά τους. Μετά βγάλτε τα μισοφέγγαρα της πατάτας από τα μάτια σας και ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.

Τέλος, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα ματιών για να χαρίσετε στα μάτια σας την υγρασία που τους λείπει. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε φρέσκο και όμορφο βλέμμα.

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε ξεκούραστα μάτια και φρέσκια επιδερμίδα. Ο λόγος που η πατάτα βοηθάει στην απαλλαγή από τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες είναι η κατεχολάση. Πρόκειται για ένα συστατικό που χρησιμοποιείται σε πολλά καλλυντικά και έχει θαυμάσια αποτελέσματα στα κουρασμένα μάτια.