Πως να πετύχετε ανόρθωση στήθους με φυσικό τρόπο

Ανόρθωση στήθους με φυσικό τρόπο

Το στήθος μιας γυναίκας με το πέρας των χρόνων χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του και χαλαρώνει. Αυτό συμβαίνει λόγω του βάρους του, το οποίο αν δεν στηριχτεί σωστά, με τον κατάλληλο στηθόδεσμο, μπορεί να γίνει πολύ πιο γρήγορα από το φυσιολογικό. Επίσης, μεγάλα προβλήματα χαλάρωσης έχουν να αντιμετωπίσουν και οι γυναίκες που έχουν αυξομείωση του σωματικού τους βάρους, αλλά και οι εγκυμονούσες μετά τον θηλασμό.

Τον μεγαλύτερο βέβαια ρόλο στην δημιουργία του συγκεκριμένου προβλήματος παίζει το βάρος και το μέγεθος του μαστού.

Αρχικά λοιπόν, δοκιμάστε να κάνετε μπάνιο με χλιαρό και όχι πολύ ζεστό νερό, ενώ στο τέλος να ρίχνετε με τη δύναμη του ντους χλιαρό προς κρύο νερό στο στήθος σας, κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

Με αυτό τον τρόπο θα τονώσετε την επιδερμίδα και θα την κρατήσετε σε «εγρήγορση», έτσι ώστε να μην χαλαρώσει.

Εναλλακτικά φτιάξτε ένα έλαιο που θα χρησιμοποιείτε τοπικά 1-2 φορές την ημέρα και θα κάνει την επιδερμίδα του στήθους σας πιο σφιχτή.

Θα χρειαστείτε:

– 30 ml λάδι βάσης νυχτολούλουδο
– 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο νερολί
– 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο μελισσόχορτο
– 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι

Τρόπος παρασκευής:

Απλά τοποθετήστε τα υλικά σε ένα γυάλινο βαζάκι και ανακινήστε το πριν από κάθε χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ευεργετικές ιδιότητες των συγκεκριμένων υλικών είναι πολύ σημαντικές. Το λεμόνι έχει την ικανότητα να τονώνει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα και το νερολί την αναπλάθει και την ενυδατώνει.

*Προσοχή, το αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι φωτοτοξικό και δεν πρέπει να εκτεθείτε στον ήλιο εφόσον το έχετε χρησιμοποιήσει.