Διαλέξτε παλτό ανάλογα με το σωματότυπο σας

Παλτό

Ο χειμώνας έφτασε και ήρθε η ώρα για να φορέσετε τα παλτό σας. Ποιο είναι όμως το κατάλληλο σχέδιο που θα κολακέψει την σιλουέτα σας, όποιος και αν είναι ο σωματότυπος σας;

Σωματότυπος σωλήνας

Σωματότυπος σωλήνας:

Πρόκειται για τον σωματότυπο που είναι ενιαίος από πάνω μέχρι κάτω, σαν ένας σωλήνας. Εάν λοιπόν έχετε τέτοιο σώμα προτιμήστε ένα παλτό με φαρδιά πέτα, τα οποία θα σας προσθέσουν όγκο στο στήθος, το οποίο θα έχει μια ζώνη στη μέση για να σας δημιουργήσει της απαραίτητες καμπύλες.

 

 

Σωματότυπος σωλήνας

Σωματότυπος κλεψύδρα

Σωματότυπος κλεψύδρα:

Είναι ο σωματότυπος της γυναίκας με πολύ λεπτή μέση, αλλά που οι πλάτες και η περιφέρεια είναι σε ίδιο περίπου μέγεθος. Εάν λοιπόν έχετε αυτό το σώμα προτιμήστε ένα παλτό με συμμετρικές τσέπες, οι οποίες θα διασφαλίσουν την αρμονία στο σώμα σας, τονίζοντας την λεπτή σας μέση με μια ζώνη.

 

 

Σωματότυπος κλεψύδρα

Σωματότυπος μήλο

Σωματότυπος μήλο:

Πρόκειται για τον σωματότυπο της γυναίκας με μεγάλο κορμό. Εάν λοιπόν έχετε σώμα μήλο, για να σας κολακεύσει ένα παλτό θα πρέπει να έχει ίσια γραμμή, που δεν θα διαγράφει στη μέση και ένα βαθύ V το οποίο θα δώσει χώρο στο πληθωρικό σας ντεκολτέ.

 

 

Σωματότυπος μήλο

Σωματότυπος αχλάδι

Σωματότυπος αχλάδι:

Είναι ο σωματότυπος της γυναίκας με μεγάλη περιφέρεια αλλά στενή μέση. Εάν λοιπόν έχετε αυτό το σώμα φορέστε ένα παλτό με κουμπιά που να κρύβει την περιφέρεια σας και να αναδεικνύει τα πόδια σας, αφήνοντας τα κουμπιά να τραβήξουν την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος.

 

 

Σωματότυπος αχλάδι