Καλύψτε τις ατέλειες με ένα θαυματουργό make-up

Καλύψτε τις ατέλειες με ένα θαυματουργό make-up

Η Κασσάνδρα Μπάνξον είναι 19 ετών και από την εφηβεία της υποφέρει από ακμή. Το δέρμα της είναι ιδιαίτερα λιπαρό, και εμφανίζει πανάδες και ερεθισμούς. Η ίδια όμως έχει βρει τη λύση και την μοιράζεται με τους θαυμαστές της…

Η νεαρή φοιτήτρια νοσηλευτικής έχει επίγνωση της άσχημης κατάστασης του δέρματός της, ωστόσο δεν απογοητεύεται.

Αντίθετα, θέλοντας να βοηθήσει και άλλα κορίτσια της ηλικίας της, δείχνει τρικ μακιγιαρίσματος, που μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν ένα πρόσωπο με σοβαρά δερματικά προβλήματα.

Στο δικό της κανάλι στο YouTube (diamondsandheels14) η 19χρονη από την Καλιφόρνια έχει ανεβάσει σειρά βίντεο, όπου παραδίδει βήμα-βήμα μαθήματα μιας τέλειας εφαρμογής make-up, που καλύπτει τις πανάδες του δέρματος.

“Αισθάνομαι πραγματικά αηδιαστική” λέει η ίδια σε ένα βίντεο, προσθέτοντας: “Ωστόσο, αυτό είναι το πρόσωπό μου”.

Και στη συνέχεια παρουσιάζει την έκταση του προβλήματος, δείχνοντας στην κάμερα ότι οι ερεθισμοί δεν περιορίζονται μόνο στο πρόσωπο, αλλά εμφανίζονται επίσης στο στέρνο της, την πλάτη, το λαιμό, ακόμα και πίσω από τα αυτιά.

“Πρόκειται για την μεγαλύτερη αβεβαιότητά μου” λέει.

Στην αρχή του βίντεο, η Κασσάνδρα έχει μακιγιαριστεί και έχει ένα λαμπερό πρόσωπο. Στη συνέχεια – και αν και όπως η ίδια εξομολογείται της είναι δύσκολο – ξεβάφεται για να δείξει από την αρχή όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Στα βιντεάκια που έχει αναρτήσει στο κανάλι της, εξηγεί τα πάντα για τη φυσιολογία του δέρματος, την ακμή καθώς και τις αποτελεσματικές θεραπείες.

Πηγή: nooz.gr