Chic & Glam ιδέες για τέλειο πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ

Πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον ερχόμο του 2024 κι εμείς ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά ολοκληρώνοντας το look για το ρεβεγιόν με ένα υπέροχο πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ.

Ξεκινώντας από την πιο κλασική επιλογή που είναι τα κόκκινα νύχια και περνώντας σε ιδέες για πρωτοχρονιάτικο γαλλικό μανικιούρ, μέχρι τα festive nails με μια παιχνιδιάρικη πινελιά, σίγουρα θα πάρεις ιδέες για να κάνεις τα νύχια σου αυτές τις γιορτινές μέρες.

Κόκκινα νύχια για να υποδεχθείς τη νέα χρονιά

Το κόκκινο χρώμα είναι η αδιαμφισβήτητη κορυφαία επιλογή για την περίοδο των γιορτών. Άλλωστε, το χρώμα του πάθους λέγεται πως φέρνει καλή τύχη (και ιδιαίτερα στην ερωτική ζωή) για τη νέα χρονιά.

Ένα κόκκινο πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ λοιπόν θα κερδίσει σίγουρα τις εντυπώσεις! Πέρα από τα μονοχρωματικά κόκκινα νύχια για τις γιορτές, μπορείς να κάνεις ένα γιορτινό nail art σε συνδυασμό με λίγο γκλίτερ που θα δώσει την απαραίτητη λάμψη για την περίσταση του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν.

Gift wrap nails

Μια ακόμη εντυπωσιακή και ταυτόχρονα chic ιδέα για πρωτοχρονιάτικο σχέδιο νυχιών είναι η κορδέλα του δώρου.

Μπορείς να επιλέξεις μονοχρωματικά νύχια, γαλλικό μανικιούρ ή ότι άλλο επιθυμείς χρησιμοποιώντας τα βερνίκια νυχιών της αρεσκείας σου, και να προσθέσεις μια παιχνιδιάρικη πινελιά κάνοντας σε ένα από τα νύχια σου το σχέδιο της κορδέλας που τυλίγουμε τα δωράκια των γιορτών.

Φυσικά η προσθήκη glitter θα απογειώσει το μανικιούρ σου και θα ολοκληρώσει με τον πιο λαμπερό τρόπο τη συνολική σου εμφάνιση!

Περισσότερη λάμψη: 40 αστραφτερά σχέδια στα νύχια με χρυσό για glamorous μανικιούρ

Πρωτοχρονιάτικο γαλλικό μανικιούρ

Πως θα μπορούσαν να λείπουν τα french nails από τις επιλογές για πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ; Το διαχρονικό αυτό στυλ έχει γίνει τόσο ευέλικτο τα τελευταία χρόνια που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση.

Αν είσαι λοιπόν fan του γαλλικού στα νύχια και δεν το αποχωρίζεσαι με τίποτα, οι παραπάνω προτάσεις θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν και να υποδεχθείς τη νέα χρονιά με το πιο κομψό και λαμπερό look όσον αφορά το μανικιούρ σου.

Διακριτικά σχέδια νυχιών σε μπεζ – λευκό χρώμα για την Πρωτοχρονιά

Και σε περίπτωση που προτιμάς κάτι διακριτικό και ανοιχτόχρωμο σαν το λευκό χιονισμένο τοπίο, μπορείς να επιλέξεις ένα υπέροχο σχέδιο νυχιών με βάση το λευκό ή κάποια μπεζ – γαλακτερή απόχρωση.

Σχεδιάζοντας μάλιστα κάποιο minimal chic γιορτινό σχέδιο και προσθέτοντας λίγο glitter θα έχεις ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Δες ακόμη: 61 σχέδια για λαμπερά νύχια που θα εντυπωσιάσουν στο ρεβεγιόν και όχι μόνο