Πως να κάνετε μανικιούρ με χιονονιφάδες στα νύχια

Μανικιούρ χιονονιφάδες

Αν θέλετε να ταιριάζει το μανικιούρ σας με τον καιρό που θα επικρατήσει, δείτε πως μπορείτε να κάνετε νύχια με χιονονιφάδες!

Πρόκειται για ένα υπέροχο σχέδιο ιδανικό για τον Χειμώνα, αλλά και για χριστουγεννιάτικα νύχια. Εξάλλου το χιόνι είναι κατεξοχήν σήμα κατατεθέν αυτής της περιόδου. Θα το δοκιμάζατε;

Δεν είναι ανάγκη να κάνετε το σχέδιο σε όλα σας τα νύχια. Μπορείτε να βάψετε ένα μονόχρωμο γαλάζιο και να σχεδιάσετε τις χιονονιφάδες σας σε ένα δάχτυλο κάθε χεριού. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να φτιάξετε ένα εκπληκτικό μανικιούρ χιονονιφάδες.

Τα βήματα δημιουργίας για σχέδια με χιονονιφάδες στα νύχια

1. Αφού ολοκληρώσετε την περιποίηση των νυχιών σας με το λιμάρισμα, το καθάρισμα στα πετσάκια κλπ, εφαρμόστε την βάση σας. Με αυτό τον τρόπο θα θρέψετε σε βάθος τα νύχια σας, ενώ θα τα προστατεύσετε από τον χρωματισμό που μπορεί να τους προκαλέσει το βερνίκι με χρώμα.

2. Στη συνέχεια εφαρμόστε δυο στρώσεις από γαλάζιο μανό και μια στρώση με διάφανο βερνίκι που περιέχει ασημένια χρυσόσκονη. Μπορείτε αν θέλετε να μην χρησιμοποιήσετε γαλάζιο βερνίκι νυχιών, αλλά οποιοδήποτε χρώμα εσείς προτιμάτε.

3. Μετά, πάρτε ένα λεπτό πινελάκι μανικιούρ, βουτήξτε το σε λευκό μανό και κάντε στο κάτω μέρος του νυχιού σας αρχικά ένα Χ και στην συνέχεια μια οριζόντια γραμμή που περνάει από το κέντρο του Χ.

4. Έπειτα, πάρτε το εργαλείο μανικιούρ για τελείες και αν δεν έχετε, φτιάξτε το δικό σας με πολύ απλό τρόπο και με υλικά που σίγουρα έχετε στο σπίτι σας.

5. Με αυτό λοιπόν το εργαλείο κάντε τελείες στα τελειώματα των γραμμών που έχετε ήδη δημιουργήσει. Το αποτέλεσμα θα είναι μια εκπληκτική χιονονιφάδα.

6. Ολοκληρώστε το μανικιούρ χιονονιφάδες κάνοντας μερικές ακόμη τελείες στην υπόλοιπη επιφάνεια του νυχιού και εφαρμόστε το top coat σας.

Δείτε βήμα βήμα την δημιουργία του μανικιούρ χιονονιφάδες και στο βίντεο που ακολουθεί:

Δοκιμάστε το υπέροχο αυτό σχέδιο στα νύχια σας και εντυπωσιάστε.