Tips για άψογη εμφάνιση στη συνέντευξη

Μακιγιάζ για συνέντευξη

Η στιγμή της συνέντευξης είναι πολύ σημαντική και η εμφάνισή μας είναι ένα από τα βασικά κριτήρια της πρόσληψης. Γι’αυτό πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Πώς θα το πετύχετε; Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές!

Μακιγιάζ: Επιλέξτε ένα στυλ ανάλαφρο, όχι πολύ βαρύ. Το καλύτερο είναι να τονίσετε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας. Προτιμήστε makeup σε υγρή μορφή για τέλεια κάλυψη. Μην ξεχνάτε το κονσίλερ! Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια δεν κολακεύουν καθόλου και θα φαίνεστε πολύ κουρασμένη. Λόγω άγχους, ίσως υπάρχει αυξημένη εφίδρωση και το makeup μπορεί να τρέξει. Για να το αποφύγετε, περάστε το πρόσωπό σας με μια στρώση πούδρας μετά το makeup. Έτσι θα γλιτώσετε και από την αντιαισθητική γυαλάδα. Το ροδακινί ρουζ ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας. Για τα μάτια επιλέξτε μια ιριδίζουσα σκιά και μαύρο eyeliner ή μολύβι ματιών μόνο στο κινητό βλέφαρο. Μια στρώση μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες αρκεί. Αποφύγετε τα έντονα χρώματα στα χείλη. Επιλέξτε ένα απαλό ροζ ή μπεζ. Τα ματ κραγιόν μεγάλης διάρκειας ενδείκνυνται για την περίσταση!

Μαλλιά: Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εμφανιστείτε άλουστη στη συνέντευξη! Αν έχετε μακρυά μαλλιά μπορείτε να τα ισιώσετε για να δώσετε ένα πιο σοβαρό τόνο στην εμφάνισή σας. Αν πάλι προτιμάτε τα σπαστά μαλλιά ή τις μπούκλες, περιποιηθείτε τα με ειδικά προϊόντα, όπως αφρό ή τζελ, για να μην φριζάρουν και να ζωντανέψουν οι μπούκλες σας. Αν έχετε βαμμένα μαλλιά, φροντίστε να μην έχετε άβαφες ρίζες. Βάψτε τα μαλλιά σας λίγες μέρες πριν την συνέντευξη.

Νύχια: Τα απεριποίητα νύχια θα δημιουργήσουν πολύ κακή εντύπωση σε αυτή τη συνάντηση. Φροντίστε τα νύχια σας να έχουν ίδιο μήκος και να είναι καλά βαμμένα. Προτιμήστε απαλές αποχρώσεις, ακόμα κι αν τα έντονα χρώματα είναι πολύ στη μόδα. Το γαλλικό μανικιούρ ταιριάζει σε όλα τα μήκη νυχιών, είναι διακριτικό, διαχρονικό, δεν δεσμεύει σε κανένα χρωματικό συνδυασμό και διαρκεί πολύ. Αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε μανικιούρ, απλά αφαιρέστε το παλιό βερνίκι από τα νύχια σας και διορθώστε το σχήμα τους με μια λίμα. Μην ξεχάσετε τα νύχια των ποδιών σας! Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που φοριούνται τα πέδιλα και οι ανοιχτές γόβες! Μπορείτε να επιλέξετε το γαλλικό και για τα πόδια σας ή αλλιώς το κλασσικό κόκκινο.