Υπέροχα σχέδια στα νύχια με μία κίνηση

Υπέροχα σχέδια στα νύχια με μία κίνηση

Βλέπετε πολλές γυναίκες στο δρόμο να έχουν υπέροχα βαμμένα νύχια, με περίεργα, πρωτότυπα, αλλά και πολύ εντυπωσιακά σχέδια και ζηλεύετε. Τώρα μπορείτε να το κάνετε μόνη σας, με πολύ απλό τρόπο στο σπίτι σας, χρησιμοποιώντας την τεχνική Konad. Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!!!

Η συγκεκριμένη τεχνική βασίζεται σε μια «σφραγίδα», μια επίπεδη επιφάνεια, μια ειδική λεπίδα – ξυραφάκι και μια μεταλλική πλάκα με σχέδια. Αποτυπώνετε το μοτίβο που θέλετε και τα κολλάτε στα νύχια σας, δημιουργώντας υπέροχα σχέδια στα νύχια με μία κίνηση.

Ποια είναι τα βήματα για την τεχνική Konad, που δημιουργεί υπέροχα σχέδια στα νύχια με μία κίνηση;

Υπέροχα σχέδια στα νύχια με μία κίνηση

Αρχικά λιμάρετε και καθαρίστε τα νύχια σας, ακολουθώντας τα βήματα του μανικιούρ στο σπίτι. Εφαρμόστε την βάση στα νύχια σας, για να τα κάνετε πιο σκληρά, ενώ παράλληλα τα θρέφετε σε βάθος και τα προστατεύετε από τις κηλίδες που μπορεί να δημιουργήσει το βερνίκι.

Στη συνέχεια απλώστε το χρώμα της αρεσκείας σας σε δυο στρώσεις και αφήστε το να στεγνώσει πάρα πολύ καλά. Αν θέλετε μπορείτε ακόμη να κάνετε και ένα γαλλικό μανικιούρ ή μια παραλλαγή αυτού.

Μετά πάρτε την ειδική επιφάνεια που συνοδεύει την στάμπα – σφραγίδα και τοποθετήστε πάνω της την μεταλλική πλάκα με τα σχέδια που επιθυμείτε να κάνετε. Περάστε λίγο βερνίκι στο σχέδιο που θέλετε και αφαιρέστε την περίσσεια αυτού με την ειδική λεπίδα. Έπειτα, πάρτε την σφραγίδα και περάστε την κυλώντας την πάνω από το μοτίβο που έχετε ετοιμάσει.

Ακολούθως, κυλήστε την σφραγίδα στο νύχι που θέλετε να βάλετε το σχέδιο, έτσι ώστε να κολλήσει πάνω στο βαμμένο σας νύχι.

Τέλος, εφαρμόστε το top coat σας και είστε έτοιμη. Έτσι απλά έχετε δημιουργήσει υπέροχα σχέδια στα νύχια με μία κίνηση!

Δείτε την τεχνική Konad στην πράξη μέσω των βίντεο που ακολουθούν:

Προμηθευτείτε λοιπόν το ειδικό kit για την τεχνική Konad και δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα υπέροχα σχέδια στα νύχια σας με μία κίνηση!