Για να μυρίζουν πάντα ωραία τα ρούχα σας, αρωματίστε τα

Για να μυρίζουν πάντα ωραία τα ρούχα σας, αρωματίστε τα

Για να κάνετε τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα χρησιμοποιείτε ένα ευωδιαστό μαλακτικό ρούχων, σωστά; Ωστόσο, ακόμα και αυτό χάνει το άρωμα του μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε προκειμένου να μυρίζουν πάντα ωραία τα ρούχα σας;

Δημιουργήστε σακουλάκια με αρωματικά λουλούδια που θα χαρίσουν το υπέροχο άρωμα τους στα ρούχα σας. Με αυτό τον τρόπο η ντουλάπα σας θα αναδύει μια ευωδιά φρεσκάδας.

Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε και διαφορετικά αρώματα σε κάθε συρτάρι ή ράφι. Έτσι ορισμένα σας ρούχα θα έχουν μια γλυκιά μυρωδιά, αλλά ελαφριά και άλλα βαριά.

Φτιάξτε λοιπόν σακουλάκια από βαμβακερό ύφασμα αν επιθυμείτε ελαφρύ άρωμα ή από μεταξωτό ύφασμα αν θέλετε πιο βαριά μυρωδιά και βάλτε τα ανάμεσα στα ρούχα σας ή κρεμάστε τα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα σακουλάκια μπορείτε να τα βάλετε και στα σεντόνια ή τις πετσέτες σας.

► Πως θα μυρίζουν πάντα ωραία τα ρούχα σας; Δείτε μερικές απλές προτάσεις:

Άρωμα εσπεριδοειδών:
Θα χρειαστείτε μερικές φλούδες από πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπ φρούτ και μανταρίνι με 20 γραμμάρια μοσχολίβανο και 5 γραμμάρια εσάνς περγαμόντου.

Άρωμα λεβάντας:
Θα χρειαστεί να ανακατέψετε 25 γραμμάρια μοσχολίβανο, 100 γραμμάρια υάκινθο και 5 γραμμάρια εσάνς λεβάντας.

Άρωμα υάκινθου:
Θα χρειαστεί να ανακατέψετε 25 γραμμάρια δάφνη, 100 γραμμάρια υάκινθου, 1 κουταλάκι ρίζα ίριδας και 1 κουταλάκι γαρίφαλο.

Φτιάξτε λοιπόν τα δικά σας σακουλάκια και κάντε τα ρούχα σας να μυρίζουν πάντα ωραία!