14 Φλεβάρη: Οδηγός επιβίωσης για singles

14 Φλεβάρη: Οδηγός επιβίωσης

Πως μπορείς να τα βγάλεις πέρα αν είσαι single την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όταν γύρω σου υπάρχουν παντού λουλούδια, καρδούλες, σοκολατάκια και ερωτευμένα ζευγαράκια;

• Παραχάιδεψε τον εαυτό σου. Αγόρασε για εσένα και μόνο χαριτωμένα δωράκια, λουλούδια, σοκολατάκια, αρκουδάκια ή ένα ωραίο φόρεμα που είχες σταμπάρει από καιρό. Πήγαινε για spa και χαλαρωτικό μασάζ ή περιποίηση προσώπου και σώματος σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Αγόρασε ένα βιβλίο ή ένα CD με την αγαπημένη σου μουσική.

• Διασκέδασε με τους φίλους σου. Κανόνισε να πάτε για δείπνο ή να δείτε μια καλή ταινία στον κινηματογράφο με τους κολλητούς σου και θα διαπιστώσεις πόσο καλά μπορείτε να περάσετε και χωρίς συντρόφους.

• Πέρασε χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αγάπη έχει πολλές μορφές και δεν εκφράζεται μόνο στο σύντροφό μας. Μοίρασε την αγάπη σου σε συγγενείς και φίλους που ίσως τους έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.

• Σκέψου θετικά. Μην αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι θα ήθελες κι εσύ να έχεις σύντροφο για να περάσετε μαζί την ημέρα γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε πάρει από κάτω και να καταλήξεις να βλέπεις ρομαντικές ταινίες στην τηλεόραση κλαίγοντας και τρώγοντας ποπ κορν.

• Φτιάξε ένα πλάνο. Αν πραγματικά βαρέθηκες τη ζωή των singles και είσαι σε φάση για σταθερή σχέση σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για μία υγιή και σταθερή σχέση. Αρχικά πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και στη συνέχεια να ξεκαθαρίσεις το τι ψάχνεις και τι ζητάς από τον άλλον. Τέλος, σκέψου τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την προσωπικότητά σου, να προσέξεις την υγεία σου και την εμφάνισή σου.