Μυστικά για να αποκτήσετε ψηλόλιγνα πόδια

Πώς να αποκτήσετε... ψηλόλιγνα πόδια

Τα μακριά και λεπτά πόδια αποτελούν το όνειρο πολλών γυναικών, ωστόσο λίγες είναι αυτές που τους τα χάρισε απλόχερα η φύση. Δεν χρειάζεται όμως να στενοχωριέστε αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία. Με μερικά έξυπνα τρικ μπορείτε να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακριά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι διαθέτετε ψηλόλιγνα πόδια. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ξετρελάνετε τους άνδρες.

Επιλέγοντας λοιπόν τα σωστά παπούτσια και ρούχα μπορείτε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν όμορφα, μακριά και λεπτά, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείτε ποια από τα παρακάτω μικρά μυστικά ταιριάζουν και έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον δικό σας σωματότυπο.

► Τι πρέπει να προσέξετε λοιπόν;

Πολύ ψηλά τακούνια

Ως γνωστόν τα ψηλά τακούνια έχουν την ικανότητα να επιμηκύνουν τα πόδια, κάνοντας τα να δείχνουν λεπτότερα και ψηλότερα. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τα τακούνια με μυτερές μύτες. Και βέβαια να επιλέξετε παπούτσια που σας βολεύουν στο περπάτημα και είναι πρακτικά για την περίσταση που θέλετε να τα φορέστε.

Συνδυάστε τα παπούτσια σας με το χρώμα του δέρματος ή του παντελονιού σας

Σε περίπτωση που φοράτε σορτσάκι ή κοντή φούστα, ταιριάξτε τα παπούτσια σας με το χρώμα του δέρματος σας. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε ένα πιο ενιαίο αποτέλεσμα, το οποίο θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και αν φορέσετε κάποιο παπούτσι που έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με το παντελόνι ή το κολάν σας.

Ψηλές κάλτσες

Οι κάλτσες που φτάνουν πάνω από το γόνατο μπορούν να κάνουν το πόδι να δείχνει πολύ πιο αδύνατο. Ιδανικές γι’ αυτό το αποτέλεσμα είναι οι μαύρες αδιαφανείς κάλτσες, συνδυασμένες με μίνι φόρεμα, φούστα ή και σορτς.

Κολάν με τακούνια

Όπως αναφέραμε τα τακούνια μπορούν να κάνουν τα πόδια να δείχνουν ψηλότερα, το ίδιο ισχύει και με τις μαύρες κάλτσες πάνω από το γόνατο. Βασισμένη λοιπόν σε αυτά τα δυο μυστικά μπορείτε να πείτε πως και ένα σκουρόχρωμο κολάν με τακούνια μπορεί να έχει εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο πως φαίνονται τα πόδια σας.

Μονοχρωμία

Η επιλογή μονόχρωμων συνδυασμών μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μιας πιο ενιαίας σιλουέτας, η οποία θα φαίνεται και μακρύτερη.

Ψηλόμεσα – ψηλοκάβαλα σορτς ή παντελόνια

Τα παντελόνια, αλλά και τα σορτς που έχουν ψηλό καβάλο, μπορούν να κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται ψηλότερα, αν φορεθούν με τακούνια, αφού έχουν την τάση να επιμηκύνουν ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα σας.

Κάθετες ρίγες – Πιέτες

Οι κάθετες ρίγες ή πιέτες έχουν επίσης την ικανότητα να επιμηκύνουν την σιλουέτα σας και να κάνουν τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά και πιο λεπτά.

Skinny Jeans

Συγκεκριμένα τα skinny jeans, τα οποία δημιουργήθηκαν κυρίως για τις μικροσκοπικές γυναίκες, έχουν την τάση να προσθέτουν ακόμη μερικούς πόντους στα πόδια σας.

Φούστες και φορέματα μέχρι το γόνατο ή πάνω από αυτό

Φορώντας φούστες ή φορέματα που αφήνουν το δέρμα σας να φανεί μπορεί να επιμηκύνουν οπτικά τα πόδια σας. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα ασύμμετρα κομμένα φορέματα ή φούστες.

Με αυτά λοιπόν τα μικρά στυλιστικά μυστικά θα αποκτήσετε ψηλόλιγνα πόδια και καλλίγραμμες γάμπες που θα σας κάνουν ακαταμάχητη.