Τολμήστε να φορέσετε παντελόνια με μοτίβο

Τολμήστε να φορέσετε παντελόνια με μοτίβο

Καμιά φορά οι τάσεις της μόδας φέρνουν διάφορα στιλ που δεν είναι καλοδεχούμενα εξ αρχής από το καταναλωτικό κοινό. Μία τέτοια τάση είναι τα παντελόνια με διάφορα μοτίβα.

Ήδη, μας πήρε κάποιο χρόνο για να εξοικειωθούμε με τα παρδαλά καλσόν και κολάν αλλά τα πολύχρωμα παντελόνια μας φαίνονται ακόμα πιο extreme. Παρόλα αυτά οι οίκοι μόδας έχουν λανσάρει πολλά σχέδια από παντελόνια με διάφορα μοτίβα.

Στην πραγματικότητα αυτά τα ρούχα μπορούν να φρεσκάρουν το λουκ σας και να σας μετατρέψουν από γλυκές και χαριτωμένες μέχρι άγρια θηλυκά…

Πολλές από εσάς μπορεί να φοβάστε πως θα μοιάζετε σα να βγήκατε στο δρόμο με τις πιτζάμες αλλά αυτό δε θα συμβεί αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές:

• Συνδυάστε το παντελόνι σας με ένα απλό τοπ ή μία μπλούζα με ένα μικρό και διακριτικό σχέδιο. Το τοπ σας ή η μπλούζα να είναι στο ίδιο χρώμα με κάποιο από τα χρώματα του παντελονιού σας.

• Αν το παντελόνι σας είναι σε φαρδιά γραμμή, φορέστε το με κολλητό τοπ και αντίθετα αν είναι σε στενή γραμμή προτιμήστε μια πιο φαρδιά μπλούζα, πουκαμίσα, τουνίκ ή στενό σακάκι.
• Πάντα να φοράτε το παντελόνι σας με μονόχρωμα αριστοκρατικά ψηλοτάκουνα παπούτσια που θα δώσουν πλεονέκτημα σε αυτό το λουκ.

Διασκεδάστε με το νέο σας στιλ, να θυμάστε τις παραπάνω συμβουλές και θα δείχνετε υπέροχη! Η άνοιξη πλησιάζει και τα πιο ανάλαφρα ρούχα θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο.