Οι 10 πιο hot πλεξίδες που βρήκαμε στο pinterest!

Οι 10 πιο hot πλεξίδες που βρήκαμε στο pinterest! (1)

Τα σύγχρονα κορίτσια ξέρουν να πλέκουν! Αλλά τα μαλλιά τους… Αυτό αποφάσισα όταν αρχικά έπεσα σε άρθρο που λέει ότι οι γυναίκες εν μέσω κρίσης αποκτούν hobby τύπου πλέξιμο και την επόμενη στιγμή μπήκα στο pinterest για να το ψάξω. Ναι! Ναι! Βρήκα περισσότερες πλεξίδες παρά πλεκτά!

PS: αν δεν ξέρεις τι εστί pinterest σου λέω ότι πρόκειται για την νέα σύγχρονη διαδικτυακή μανία με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Απλώς πληκτρολογείς με keyword αυτό που ψάχνεις.

  • Ποιες είναι οι πιο hot πλεξίδες του pinterest; Πάρε ιδέες και μπες σε spring mood με μια καλή… μια ανάποδη!

Οι 10 πιο hot πλεξίδες που βρήκαμε στο pinterest! (2)

Μια από τις πιο επιτυχημένες πλεξίδες είναι αυτές που κινούνται περιμετρικά του κεφαλιού, γνωστές και ως milkmaid braids ή πλεξίδες- στεφάνι. Συνήθως γίνονται με extensions ώστε να πετύχεις ένα έντονο αποτέλεσμα και πάει τέλεια ακόμη κι αν έχεις αφέλειες. Στα ανοιξιάτικα catwalks το είδαμε στον Calvin Klein συνδυασμένο με ένα ultra sexy smokey!

Οι 10 πιο hot πλεξίδες που βρήκαμε στο pinterest! (3)

Mια ακόμη εναλλακτική της ίδιας πλεξίδας είναι να κάνεις μια έντονη χωρίστρα στο πλάι και η πλεξίδα να ξεκινάει από το ίδιο σημείο ακριβώς.

Οι 10 πιο hot πλεξίδες που βρήκαμε στο pinterest! (4)

Η πλεξίδα μπορεί να ξεκινάει και από το πίσω μέρος του κεφαλιού και να καταλήγει μπροστά. Για να δώσεις ένα ρομαντικό touch στο αποτέλεσμα, τοποθέτησε μικρά ανθάκια. Μην ξεχνάς: προτιμάμε τα φυσικά!

Οι 10 πιο hot πλεξίδες που βρήκαμε στο pinterest! (5)

Εύκολη, sexy και πολύ πρακτική. Η πλάγια πλεξίδα εξακολουθεί να είναι must και δείχνει πανέμορφη αν την συνδυάσεις με bronzing μακιγιάζ και κοραλί κραγιόν (τόσο ανοιξιάτικο!). Για να πετύχεις ωραίο αποτέλεσμα ο χρυσός κανόνας είναι: όσο πιο ατημέλητη τόσο καλύτερα!

Οι 10 πιο hot πλεξίδες που βρήκαμε στο pinterest! (6)

Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη θα ήταν επιλογή μου, αλλά δεν μπορείς να αμφισβητήσεις το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερη. Το μοναδικό default: δείχνει υπέροχα από “πανοραμική” οπτική. Αν την κάνεις, τουλάχιστον βγες σε ένα… διώροφο μαγαζί!

Οι 10 πιο hot πλεξίδες που βρήκαμε στο pinterest! (7)

Η πλεξίδα καταρράκτης όπως είναι γνωστή είναι από τις πιο όμορφες λύσεις που κάνουν και λίγο boho αποτέλεσμα. Δείχνουν καλύτερα σε καστανές και ξανθιές και απλά παίρνεις διαδοχικές τούφες και τις πλέκεις στην κεντρική σου πλεξίδα που λειτουργεί ως βάση. Ok! Δεν είναι και τόσο “απλά” τελικά!

Οι 10 πιο hot πλεξίδες που βρήκαμε στο pinterest! (8)

Αν πιάνουν τα χέρια σου υπάρχουν και οι πιο περίτεχνες- πολύπλοκες λύσεις, όπως οι συγκεκριμένες. Εδώ, οι πλεξίδες μπορεί να είναι πολύ σφιχτές αλλά βλέπεις ότι στα υπόλοιπα μαλλιά υπάρχει ένα ακατάστατο look.

Οι 10 πιο hot πλεξίδες που βρήκαμε στο pinterest! (9)

Ξεχώρισε δύο λεπτές τούφες από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου και πλέξ’τις. Άφησε δύο χοντρές τούφες ατημέλητες μπροστά και πιάσε τα μαλλιά σου στο πίσω μέρος σε ένα χαμηλό σινιόν. Μόλις πέτυχες αυτό το χτένισμα που θα μπορούσαμε άνετα να έχουμε δεις στις αδερφές Olsen ή στην Sienna Miller.

Οι 10 πιο hot πλεξίδες που βρήκαμε στο pinterest! (10)

H διπλή πλεξίδα- στεφάνι στα μαλλιά είναι επίσης υπέροχη και πολύ ανοιξιάτικη! Δυστυχώς, όμως, προϋποθέτει extensions όσο πλούσια κι αν είναι τα μαλλιά σου!

Οι 10 πιο hot πλεξίδες που βρήκαμε στο pinterest! (11)

Ανάποδη πλεξίδα καταρράκτης συνδυασμένη με πλεξίδα στεφάνι. Αν έχεις ombre στα μαλλιά σου ή αν έχεις έντονες ανταύγειες θα πετύχεις 100% ποσοστό επιτυχίας!

Πηγή: tlife.gr

Την τεχνική για να τις φτιάξετε θα σας δείξουμε σε επόμενα άρθρα μας