25+ εντυπωσιακοί συνδυασμοί με γκρι φόρμα

Γκρι φόρμα (28)

Η φόρμα γυμναστικής είναι ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα, χάρη στην άνεση που προσφέρει. Η χρήση της ωστόσο δεν περιορίζεται στο σπίτι και το γυμναστήριο, αφού η αθλητική φόρμα μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ντύσιμο για διάφορες περιστάσεις.

Η γκρι φόρμα συγκεκριμένα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Κυκλοφορεί σε πολλά διαφορετικά σχέδια και στυλ. Από το κλασσικό αθλητικό παντελόνι φόρμας με λάστιχο στον αστράγαλο ή όχι, μέχρι το φαρδύ και μοντέρνο σχέδιο, η γκρι φόρμα μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, ανάλογα με το υπόλοιπο ντύσιμο που θα επιλέξετε.

Δείτε μια συλλογή με φωτογραφίες που παρουσιάζουν υπέροχες ιδέες για εντυπωσιακούς συνδυασμούς με γκρι φόρμα.

Με τι ταιριάζει η γκρι φόρμα σε κάθε περίσταση;

Γκρι φόρμα (3)

Γκρι φόρμα (16)

Γκρι φόρμα (13)

Φορώντας μια γκρι φόρμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αθλητικό ντύσιμο για το γυμναστήριο και τις χαλαρές σας βόλτες. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να συνδυάσετε την γκρι φόρμα σας με ένα φαρδύ ή εφαρμοστό γυναικείο φούτερ. Αν όμως θέλετε να κάνετε ένα πιο σέξι σπορ σύνολο, συνδυάστε την με ένα crop top φούτερ.

Γκρι φόρμα (18)

Γκρι φόρμα (7)

Γκρι φόρμα (23)

Γκρι φόρμα (9)

Γκρι φόρμα (10)

Γκρι φόρμα (8)

Για τις πιο θερμές μέρες του χρόνου, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα απλό t-shirt, ένα τιραντάκι, ένα sport bralette ή ένα crop top μπλουζάκι. Τέλος, ολοκληρώστε το σπορ ντύσιμο σας με αθλητικά παπούτσια τύπου running ή στίβου, είτε με τα sneakers σας.

► Δείτε περισσότερες προτάσεις για εντυπωσιακό ντύσιμο με sneakers

Γκρι φόρμα (20)

Γκρι φόρμα (11)

Γκρι φόρμα (19)

Γκρι φόρμα (14)

Γκρι φόρμα (17)

Γκρι φόρμα (5)

Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό σπορ σικ ντύσιμο για την βόλτα ή τα ψώνια σας. Πρόκειται για ένα πολύ άνετο αθλητικό ντύσιμο με στυλ που θα σας κάνει να κλέψετε τις εντυπώσεις. Φορέστε λοιπόν την γκρι φόρμα σας με ένα λευκό μπλουζάκι και από πάνω μια μακριά ζακέτα ή ένα πουκάμισο ανοιχτό.

Γκρι φόρμα (4)

Γκρι φόρμα (26)

Γκρι φόρμα (25)

Γκρι φόρμα (24)

Γκρι φόρμα (15)

Γκρι φόρμα (6)

Εξίσου εντυπωσιακός είναι όμως και ο συνδυασμός γκρι φόρμας με ένα απλό μπλουζάκι και ένα δερμάτινο ή τζιν μπουφάν. Για να ολοκληρώσετε το σπορ σικ ντύσιμο ιδανική επιλογή είναι τα άνετα sneakers, τα all star ή τα αθλητικά σας παπούτσια.

Γκρι φόρμα (1)

Γκρι φόρμα (2)

Γκρι φόρμα (12)

Γκρι φόρμα (21)

Γκρι φόρμα (27)

Γκρι φόρμα (22)

Αν όμως επιθυμείτε να κάνετε ένα πιο σέξι αθλητικό ντύσιμο, μπορείτε να φορέσετε τις ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες σας. Το σύνολο αυτό είναι άκρως σαγηνευτικό και άνετο και μπορεί να φορεθεί για έναν χαλαρό καφέ με τις φίλες ή την παρέα σας, αλλά και για τα ψώνια στα μαγαζιά.

Αν ταιριάξετε την γκρι φόρμα σας με γόβες και επιλέξετε ένα σχέδιο που θυμίζει παντελόνι, το αθλητικό αυτό σικ ντύσιμο μπορεί να φορεθεί ακόμη και στο γραφείο.

► Δείτε μερικές ακόμη εντυπωσιακές ιδέες για αθλητικό ντύσιμο σε κάθε περίσταση