Πως να αδυνατίσετε πριν το καλοκαίρι

Πως να αδυνατίσετε πριν το καλοκαίρι

Πριν φτάσει η ώρα να βγείτε στην παραλία θέλετε να χάσετε εκείνα τα παραπανίσια κιλάκια που πήρατε το Χειμώνα. Πως μπορείτε να το πετύχετε αυτό;

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Γιατί η ομορφιά δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

Αδυνατίστε πριν το καλοκαίρι, ακολουθώντας μικρά αλλά αποτελεσματικά βήματα.

► Ποια θα πρέπει να είναι η διατροφή που θα ακολουθήσετε για να αδυνατίσετε πριν το καλοκαίρι;

Το σημαντικότερο, που λένε και όλοι οι ειδικοί, είναι να μην παραλείπετε καμία από τις ομάδες τροφίμων. Επίσης, θα πρέπει να επενδύσετε στα μικρά και συχνά γεύματα κατά την διάρκεια της ημέρας (τουλάχιστον 5).

Καλό θα είναι επίσης να αποφεύγετε τα τηγανητά, τα λιπαρά και τα βαριά φαγητά. Να πίνετε πάρα πολύ νερό (το λιγότερο 8 ποτήρια καθημερινά) και να μην αμελείτε την κατανάλωση φρούτων.

Κι επειδή άνθρωποι είμαστε και θα μας πιάσουν και οι λιγούρες μας για γλυκό, φάτε λίγο μέλι, σοκολάτα υγείας ή κάποιο γλυκό του κουταλιού.

► Αφιερώστε 30-40 λεπτά καθημερινά για να ασκηθείτε

Κάνοντας καθημερινά 30-40 λεπτά άσκησης σε κάποιο γυμναστήριο, στο σπίτι ή και στην ύπαιθρο, μπορείτε να καταφέρετε να αδυνατίσετε πριν το καλοκαίρι πιο εύκολα.

Αν δεν σας αρέσει το γυμναστήριο, δοκιμάστε το περπάτημα ή το γρήγορο βάδισμα, δυο ασκήσεις που δεν εκγυμνάζουν μόνο τα πόδια, αλλά βοηθούν στην απώλεια θερμίδων, στη μείωση του ποσοστού εμφάνισης της οστεοπόρωσης, στη βελτίωση του αναπνευστικού και σε πολλά άλλα.

Επενδύστε λοιπόν σε έναν συνδυασμό ισορροπημένης διατροφής και άσκησης και δείτε γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα, αλλά και την αντοχή σας!