Άνοιξη 2012: Χρωματιστά παντελόνια

Άνοιξη 2012: Χρωματιστά παντελόνια

Η Άνοιξη μπήκε και έφερε τα χρώματα στη φύση, αλλά και στη μόδα! Οι νέες τάσεις προστάζουν έντονα χρωματιστά παντελόνια που θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε.

Μην τα φοβηθείτε, αφού μπορείτε να τα συνδυάσετε πανεύκολα, είτε με κάποιο ουδέτερο χρώμα (άσπρο, μαύρο, μπεζ) είτε με κάποιο άλλο έντονο χρώμα, δημιουργώντας ένα πιο Fluo στυλ.

Πιο συγκεκριμένα τα βασικά χρώματα που θα επικρατήσουν είναι τα φλογερά κόκκινα, τα αθώα λευκά και τα εντυπωσιακά πράσινα, αλλά και τα έντονα μπλε, τα γλυκά φούξια και τα κίτρινα.

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα αρκετά έντονο που απαιτεί μια γυναίκα δυναμική που δεν φοβάται τις αλλαγές και τολμάει. Συνδυάζεται υπέροχα με μαύρο, μπεζ αλλά και με μπλε electric, για μια πιο εντυπωσιακή αντίθεση.

Από την άλλη το πράσινο συνδυάζεται υπέροχα με μπεζ μπλούζες, σακάκια και αξεσουάρ, αλλά και με κίτρινα στοιχεία, για μια ακόμα πιο στυλάτη και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Γενικότερα πάντως οι Fluo συνδυασμοί και τα πολύχρωμα σετ έχουν κάνει πάταγο στο Hollywood! Γιατί να μην το δοκιμάσετε και εσείς;