Η λευκή δαντέλα κυριαρχεί την Άνοιξη

Λευκή δαντέλα

Η λευκή δαντέλα κυριάρχησε στις πασαρέλες της φετινής Άνοιξης, αφού πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που την αποθέωσαν με τις υπέροχες δημιουργίες τους.

Μπορεί εκ πρώτης το μυαλό σας να πηγαίει σε νυφικά και φορέματα της Βικτοριανής εποχής, αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα κομμάτια που την αναδεικνύουν. Πρόκειται για ένα διαχρονικό υλικό που αναδεικνύει την θηλυκότητα, τον ρομαντισμό αλλά και τον σέξι χαρακτήρα μιας γυναίκας.

Η εμφάνιση της γίνεται σε μπλούζες και τοπάκια για τις βραδινές εξόδους σας, αλλά και σε φορέματα με στενή γραμμή, φούστες ακόμα και σορτσάκια. Βέβαια δεν σταματάει εκεί, αφού συνεχίζει και διεισδύει και στο χώρο των αξεσουάρ, τσαντών και παπουτσιών.

Μην την φοβάστε, καθώς δεν πρόκειται για ένα κομμάτι που είναι συνυφασμένο μόνο με την πολυτέλεια, αλλά μπορεί ανάλογα με το υπόλοιπο σύνολο να γίνει ιδανικό για το καθημερινό σας ντύσιμο, δίνοντας του ένα άλλο στυλ και αέρα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η δαντέλα δεν απευθύνεται μόνο σε ένα συγκεκριμένο στυλ ντυσίματος, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα, χωρίς να σας περιορίζει.