Τι βρίσκουν σέξι οι άντρες στις γυναίκες

Τι βρίσκουν σέξι οι άντρες στις γυναίκες

Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο οι άντρες δεν ασχολούνται καθόλου με τη μόδα αλλά ούτε ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ ή στα χτενίσματα. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που τους αρέσουν και αυτά δεν τα αλλάζουν με τίποτα…

1. Το φυσικό μακιγιάζ.
Πόσα χρήματα, πόσες ώρες και πόσες προσπάθειες έχετε θυσιάσει για να πετύχετε το ιδανικό μακιγιάζ, να συνδυάσετε τα χρώματα και να δοκιμάσετε νέα σχέδια! Κι όμως, η αλήθεια είναι πως οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες άβαφτες, την ώρα που σηκώνονται από το κρεβάτι ή την ώρα που βγαίνουν από το ντους που το δέρμα δεν έχει ίχνος makeup. Αυτά που απεχθάνονται περισσότερο είναι το lip gloss που κολλάει και στα δικά τους χείλη και οι πολλές στρώσεις makeup επειδή το αποτέλεσμα δείχνει πολύ αφύσικο.

2. Την κοιλίτσα.
Οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στο σώμα και στο βάρος τους. Από τη μία πλευρά κάνουν πολύ καλά γιατί είναι πρωτίστως θέμα υγείας η διατήρηση του ιδανικού βάρους αλλά από την άλλη υπάρχουν περιπτώσεις γυναικών που θέλουν να γίνουν υπερβολικά αδύνατες. Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών προτιμά τις γυναίκες που έχουν τα πιασιματάκια τους ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία. Γι’ αυτό μην τρελαίνεστε στη δίαιτα και μη λιώνετε στα γυμναστήρια αν έχετε λίγο μεγαλύτερη κοιλίτσα, στον καλό σας αρέσετε ακριβώς όπως είστε!

3. Τη χαριτωμένη σας συνήθεια.
Οι σωστοί άντρες που σας αγαπούν και σας θέλουν γι’ αυτό που είσαστε βρίσκουν τις παράξενες συνήθειές σας αξιολάτρευτες! Μπορεί να τραγουδάτε παράφωνα όταν κάνετε μπάνιο, να πειράζετε τις τούφες των μαλλιών σας όταν είστε σκεπτική ή να παρατάτε τα πράγματά σας σε απίθανα μέρη… κι όμως όλα αυτά τα βρίσκουν τόσο χαριτωμένα επάνω σας!

4. Τα κατσαρά σας μαλλιά.
Η αλήθεια είναι πως λατρεύουν τα κατσαρά και ατημέλητα μαλλιά σας! Πολλές φορές θα εύχονταν να μην καθόσασταν με τις ώρες να τα ισιώνετε με το σίδερο ή με το πιστολάκι. Ακόμα και κάποια όχι και τόσο φυσικά χρώματα στις βαφές των μαλλιών σας τους φαίνονται περίεργα.

5. Τις μακριές βλεφαρίδες.
Τα μάτια είναι από τα πιο γοητευτικά σημεία επάνω σας. Πόσο μάλλον όταν πλαισιώνονται από μακριές και έντονες βλεφαρίδες, τότε γίνονται ακαταμάχητα σύμφωνα με τον αντρικό πληθυσμό.

6. Τα πόδια σας.
Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλα, μικρά, κοντά ή μακριά… οι άντρες λατρεύουν να χαϊδεύουν τα απαλά, φρεσκοξυρισμένα πόδια, δεν μπορούν να αντισταθούν στα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τους αρέσει να βλέπουν γυναίκες να κάθονται σταυροπόδι.

7. Το στυλ σας.
Καιρός να αφήσετε στην άκρη τα μοντέρνα αξεσουάρ, τα φωτεινά βερνίκια νυχιών και όλα τα trends που ακολουθείτε. Είτε είστε στη μόδα είτε όχι, τίποτα δε σας κάνει πιο σέξι απ’ ότι ο ίδιος σας ο εαυτός. Είτε φοράτε τρελά καπέλα, φορέματα πάνω από παντελόνι, ροζ μπότες από δέρμα κροκόδειλου, ο άντρας των ονείρων σας θα σας βρίσκει ακαταμάχητες!

8. Το άρωμά σας.
Μπορεί αυτή η λαχταριστή μυρωδιά να οφείλεται στο αφρόλουτρό σας, στο σαμπουάν, στο άρωμά σας αλλά οι άντρες τρελαίνονται να μυρίζουν τη μοναδική μυρωδιά σας ακόμα κι όταν εσείς έχετε φύγει από τον χώρο.

9. Το να ζητάτε ευθέως αυτό που θέλετε.
Το κλειδί για μία πετυχημένη σχέση είναι να λέτε ακριβώς αυτό που θέλετε και όχι να το υπονοείτε περιμένοντας από το σύντροφό σας να το καταλάβει. Οι άντρες δεν σκέφτονται τόσο περίπλοκα όσο οι γυναίκες οπότε σπανίως καταλαβαίνουν τι ζητάμε και τι περιμένουμε από αυτούς.

10. Το επάγγελμά σας.
Μία εργαζόμενη γυναίκα είναι σύμβολο ευφυΐας και ικανότητας. Ανεξάρτητα με το αντικείμενο της δουλειάς και τον χώρο εργασίας οι άντρες σας θαυμάζουν για το πάθος που δείχνετε στη δουλειά σας. Μπορεί να βοηθάτε άλλους ανθρώπους με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, να ασχολείστε με τα παιδιά, να δείχνετε πιο έξυπνη και ικανή με το επαγγελματικό σας ντύσιμο όταν ετοιμάζεστε για meeting, όπως και να’ χει οι άντρες εντυπωσιάζονται όταν τα καταφέρνετε τόσο καλά σε τομείς που είναι εντελώς άγνωστοι για τους ίδιους.