Άνοιξη 2012: Πολύχρωμα αξεσουάρ

Άνοιξη 2012: Πολύχρωμα αξεσουάρ

Όπως έχουμε ήδη δει η Άνοιξη αποζητά το χρώμα στα ρούχα, αλλά απ’ ότι φαίνεται και στα αξεσουάρ, δηλαδή παπούτσια, κολιέ, γυαλιά. Επικρατούν χρώματα φωτεινά που φτιάχνουν την διάθεση, ενώ τα μουντά και βαριά χρώματα μένουν στο παρασκήνιο.

  • Πιο συγκεκριμένα:

Γυαλιά: Ξεχάστε τα σκούρα χρώματα όπως καφέ, μαύρο, χακί, μπορντό κλπ και προτιμήστε κάποιο έντονο και δυναμικό χρώμα όπως πράσινο, φούξια και πορτοκαλί. Αναφερόμαστε στην περίπτωση που έχετε σκοπό να αγοράσετε γυαλιά.

Γόβες: Μπορεί οι καφέ και οι μαύρες γόβες να είναι κλασσικές και ευκολοφόρετες, αλλά καλύτερα να τις αφήσετε στην ντουλάπα σας για αργότερα, όταν πλέον ο καιρός θα αποπνέει μία αύρα φθινοπώρου και χειμώνα. Την Άνοιξη προτιμήστε χρωματιστές ψηλές λουστρίνι γόβες, σε έντονους τόνους όπως πορτοκαλί, κίτρινες, φούξια, κόκκινες κλπ. Και φυσικά, μιας και ο καιρός ανοίγει μιλάμε για peep-toe και όχι για τις κλασσικές κλειστές γόβες.

Κολιέ: Τα μικρά και διακριτικά κολιέ κρύβονται καλά στα συρτάρια μας και έρχονται στην επιφάνεια τα μεγάλα, πλούσια κολιέ με πέτρες, στρασάκια ή σχέδια σε vintage ή πιο μοντέρνο στιλ, ανάλογα και με το ντύσιμο και τη διάθεση σας.