Άνοιξη και έντονο πορτοκαλί

Άνοιξη και έντονο πορτοκαλί

Ο Χειμώνας έφυγε και ήρθε η Άνοιξη φέρνοντας στην μόδα τα έντονα χρώματα. Ένα από τα κυρίαρχα χρώματα για τη φετινή σεζόν θα είναι το έντονο πορτοκαλί και πιο συγκεκριμένα το μανταρινί.

Σύμφωνα με τους διάσημους σχεδιαστές, η εμφάνιση του πορτοκαλί ως πινελιά στο σύνολο της χειμερινής μόδας αγαπήθηκε πολύ και έτσι αποφάσισαν να το απογειώσουν, δίνοντας του μια θέση επικεφαλή στην μόδα της Άνοιξης.

Μιας και πρόκειται για ένα έντονο χρώμα σίγουρα πολλές θα έχετε την απορία πως μπορεί να συνδυαστεί.

Σύμφωνα λοιπόν με ειδικούς του χώρου το πορτοκαλί μπορεί να ταιριάξει άψογα με έντονα γήινα χρώματα αλλά και με πιο φανταχτερές αποχρώσεις. Ιδανικά ταιριάζει με έντονο και απαλό ροζ, τιρκουάζ, μπλε ελεκτρίκ, χρυσό, κίτρινο και πράσινο. Πιο συγκεκριμένα ένα τοπ σε αυτό το χρώμα συνδυάζεται υπέροχα με μαύρο ή λευκό παντελόνι ή φούστα. Ενώ τα χρυσά αξεσουάρ θα το απογειώσουν.

Από την άλλη μιας και φέτος κυριαρχούν και τα πολύχρωμα παντελόνια ή τζιν, το πορτοκαλί μπορεί να πάρει και αυτόν τον ρόλο.

Επίσης, πολύ κομψό και εντυπωσιακό θα είναι και ένα πορτοκαλί φόρεμα συνδυασμένο με μαύρα αξεσουάρ, ιδανικό για μια βραδινή σας έξοδο. Όσο για μια πιο πρωινή εμφάνιση, προτιμήστε να το φορέσετε με ουδέτερα ή πολύχρωμα αξεσουάρ.