Άνοιξη 2012: Τα μάξι φορέματα στη μόδα

Τα μάξι φορέματα στη μόδα Άνοιξη 2012

Μπορεί τα μάξι φορέματα να έχουν κάνει μια μεγάλη αποχή από τη μόδα τα τελευταία χρόνια, αλλά φέτος κάνουν δυναμικό come back. Πρόκειται για μακριά φορέματα που κολακεύουν την σιλουέτα μιας γυναίκας, καλύπτοντας κάποιες από τις ατέλειες της και προβάλλοντας την θηλυκότητα και την κομψότητα.

Μπορούν να φορεθούν από τις πολύ πρωινές ώρες μέχρι το βράδυ, ανάλογα με τους συνδυασμούς και τα αξεσουάρ που θα φορέσετε. Αξίζει να σημειωθεί πως η αέρινη εμφάνιση τους σας κάνει να νιώθετε άνετα, δημιουργώντας παράλληλα ένα εντυπωσιακό και μοιραίο look που θα κλέψει της εντυπώσεις.

Πολύ ωραία επιλογή είναι τα ελαφρώς διακοσμημένα με πιέτες, που εκπνέουν έναν αρχαιοελληνικό αέρα και μπορούν να φορεθούν υπέροχα με μια ζώνη στη μέση.

Από την άλλη μεριά καλό θα ήταν να προτιμήσετε ένα ύφασμα που να πέφτει ομοιόμορφα και να αγκαλιάζει κολακευτικά τους ώμους σας και να αποφύγετε τα υφάσματα με τους μεγάλους όγκους που μπορεί να προσθέτουν κιλά.

Τέλος, για να μην αναρωτιέστε με τι παπούτσι ταιριάζει ένα τέτοιο φόρεμα, σας δίνουμε τη λύση και σας λέμε πως φοριέται εξίσου υπέροχα με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας, όσο και με τις αγαπημένες σας πλατφόρμες.