Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα στο μπάνιο σας

Κυτταρίτιδα

Πλησιάζει απειλητικά η ώρα για το πρώτο σας μπάνιο και εσείς σκέφτεστε «πως θα βγω έτσι στην παραλία; Καλύτερα να πηγαίνω σε κάποια που δεν έχει κόσμο.» Όχι πια! Μπορείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα με απλό μασάζ που θα κάνετε μόνη σας, στο μπάνιο σας.

Πρόκειται για μια ανέξοδη λύση, που όμως έχει εμφανή αποτελέσματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κάθε φορά που μπαίνετε στην μπανιέρα, να παίρνετε το τηλέφωνο του ντουζ και με πίεση να ρίχνετε εναλλάξ ανά 30 δευτερόλεπτα κρύο και ζεστό νερό στην παθούσα περιοχή (π.χ. γλουτοί). Προσοχή: Ζεστό νερό και όχι καυτό, μην φτάσετε και στο… έγκαυμα. Αυτό που θα κάνετε με αυτό τον τρόπο, δεν είναι να «κάψετε» την κυτταρίτιδα, αλλά να δημιουργήσετε τόνωση στην κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να καταπολεμήσει στην συνέχεια την στοιβάδα με την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Στη συνέχεια πάρτε μια βούρτσα με φυσική τρίχα και τρίψτε ελαφρά την προβληματική περιοχή.

Μπορείτε επίσης να πάρετε και ένα γάντι τριψίματος για το σώμα και με τη βοήθεια του θαλασσινού αλατιού να κάνετε πήλινγκ στην συγκεκριμένη περιοχή.

Με συχνή επανάληψη αυτών των απλών και ανέξοδων τρόπων, αφού τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι μια βούρτσα και ένα γάντι τριψίματος, άντε και λίγο αλάτι, μπορείτε να απαλλαγείτε σταδιακά από το μεγάλο πρόβλημα που βασανίζει όλες τις γυναίκες.