Το must χτένισμα του καλοκαιριού

Το Must χτένισμα του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι πλησιάζει και πολλές αναρωτιέστε ποιες είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν στα χτενίσματα. Η βασική τάση είναι μία και πολύ εύκολη.

Ξεχάστε τα κομμωτήρια και την πολύωρη ασχολία με τα μαλλιά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα αφήσετε να μισοστεγνώσουν. Ένα χτένισμα που θα σας βολέψει πάρα πολύ και δεν θα χρειαστεί να κάθεστε με τις ώρες και να καίγεστε με το πιστολάκι. Εξάλλου αρκετή θα είναι η ζέστη του καλοκαιριού, γιατί να προσθέσετε και άλλη στο κεφάλι σας;

Ουσιαστικά αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μια μικρή ποσότητα τζελ στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας, να τα χτενιστείτε και να αφήσετε το υπόλοιπο να στεγνώσει μόνο του.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συνδυάσετε και την άλλη τάση που επικρατεί στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι, που δεν είναι άλλη από τις πλεξούδες, όλων των ειδών, ή να τα πιάσετε μια απλή, εντυπωσιακή ψηλή αλογοουρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε ακόμα και όταν είναι βρεγμένα να τα πιάσετε μια υπέροχη γαλλική πλεξούδα, μια πλεξούδα ψαροκόκαλο, μια πλεξούδα στεφάνι και όποιο άλλο είδος πλεξούδας επιθυμείτε, αποκτώντας έτσι ένα γρήγορο, απλό, αλλά πολύ εντυπωσιακό χτένισμα για την πρωινή ή ακόμα και την βραδινή σας έξοδο.

Δείτε μερικά από τα εντυπωσιακά είδη πλεξούδας και πως μπορείτε να τα κάνετε