10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι!

10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι! (1)

Η μόδα του φετινού καλοκαιριού προστάζει χρώμα και κυρίως έντονο χρώμα, φωσφοριζέ! Δες λοιπόν 10 τρόπους για να το εντάξεις στην εμφάνιση σου, ακόμα και αν δεν είναι σε κάποιο ρούχο.

  • Neon στα νύχια

10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι! (6)
Το κίτρινο βερνίκι ξεκίνησε να μας απασχολεί έντονα πέρυσι το καλοκαίρι όταν την αρχή είχε κάνει η Chanel με το Mimosa. Φέτος, εξακολουθεί να είναι must και ταιριάζει τέλεια με την μαυρισμένη επιδερμίδα σου. Όχι, όμως, την υπερβολικά μαυρισμένη γιατί η αντίθεση θα είναι πολύ έντονη.

10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι! (7)

Το φλούο πορτοκαλί είναι πάντα must επιλογή. Κι αν νομίζεις ότι δεν κάνει chic, δες τον παραπάνω συνδυασμό! Αρκεί, όπως είπαμε, να παίξεις με ήπιους χρωματικούς τόνους στο υπόλοιπο σύνολο.

10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι! (10)

Το halo manicure έχει αρχίσει να γίνεται αγαπημένο trend. Είναι αυτό που στο περίγραμμά του έχει άλλο χρώμα από την υπόλοιπη επιφάνεια. Αυτός ο συνδυασμός της nude βάσης και του φλούο περιγράμματος είναι μακράν ο αγαπημένος μου!

  • Neon στα μάτια

10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι! (2)
Για να υιοιθετήσεις το συγκεκριμένο beauty trend πρέπει να σου πω μια αλήθεια: οφείλεις να είσαι τολμηρή! Και να δουλεύεις το neon με φειδώ! Μια φλούο ματ σκιά απλωμένη κατά μήκος του κινητού βλεφάρου ταιριάζει μόνο σε αμακιγιάριστες και σχεδόν χλωμές επιδερμίδες.

10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι! (11)

Εναλλακτικά, το neon μπορείς να το φορέσεις και σαν eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου. Και δεν θα χρειαστεί να επενδύσεις σε ένα φλούο eyeliner αν ακολουθήσεις το παρακάτω tip: έχεις μια φλούο σκιά; Βρέξε το πινελάκι της σκιάς και άπλωσέ με κάθετα στην ρίζα του βλεφάρου. Το χρώμα θα είναι τόσο σταθερό σαν eyeliner.

10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι! (5)

Και μια πιο χοντρή γραμμή που ακολουθεί την φυσική γραμμή του ματιού είναι μια ακόμη πρόταση που μπορείς να ακολουθήσεις αν θες να εντάξεις τους neon τόνους στο μακιγιάζ σου.

  • Neon στα χείλη

10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι! (3)
Ένα σατινέ κραγιόνσε fluo ροζ δίνει ωραίο αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας και συνδυάζεται με μάσκαρα. Αν θες να είσαι ακόμη πιο ενημερωμένη, μπορείς ακόμη και να την παραλείψεις!

10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι! (4)

Το tip: αφού απλώσεις το κραγιόν βάλε ένα touch lip gloss μόνο στο κέντρο του κάτω χείλους. Το φως που πέφτει εκεί θα αντανακλάται και τα χείλη σου θα αποκτήσουν αμέσως, αμέσως τρισδιάστατο effect.

10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι! (9)

Εντελώς ματ neon χείλη! Είτε σε φούξια είτε σε πορτοκαλί δείχνουν υπέροχα!

  • Neon στα μαλλιά

10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι! (8)
Επίσης για πιο τολμηρά και fashionable κορίτσια! Βάψε τις άκρες των μαλλιών σου σε fluo τόνους. Είναι ενημερωμένο και must! Αρκεί, βεβαίως να είσαι προσεκτική με το μακιγιάζ σου: τα φλούο μαλλιά με τα φλούο χείλη σε συνδυασμό είναι υπερβολικά, σχεδόν… κιτς!

Πηγή: tlife.gr