Μάσκα σώματος κατά της κυτταρίτιδας

Κυτταρίτιδα

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες και ειδικά τώρα που πλησιάζει η ώρα της αποκαλύψεως στην παραλία όλες σπεύδουν να βρουν λύση. Πέρα από την βασική αντιμετώπιση που είναι η ισορροπημένη διατροφή, μπορείτε να πολεμήσετε την κυτταρίτιδα με μια απλή και ευεργετική μάσκα σώματος, που διώχνει τις τοξίνες και μειώνει την κυτταρίτιδα.

  • Υλικά:

– 1/2 grapefruit
– 2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο
– 6 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη

Τα υλικά αυτά δεν είναι τυχαία και αυτό διότι το grapefruit περιέχει οξέα, μεταλλικά άλατα και βιταμίνες και έχει τις ιδιότητες να καθαρίζει και να λευκαίνει σε βάθος το δέρμα. Από την άλλη μεριά ο χυμός του αν καταναλωθεί έχει λιποδιαλυτικές ιδιότητες. Η ζάχαρη έχει την ικανότητα να λειτουργεί σαν πήλινγκ, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η μαύρη ζάχαρη είναι πιο σκληρή, επομένως και τα αποτελέσματα της πιο βαθιά. Τέλος, το ελαιόλαδο αναπλάθει και θρέφει την επιδερμίδα μας.

  • Τρόπος παρασκευής:

Αρχικά κόψτε στα δύο το grapefruit, βάλτε μέσα τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέστε το ελαιόλαδο. Η μάσκα σας είναι έτοιμη.

  • Τρόπος εφαρμογής:

Καταρχήν για να έχετε εμφανή αποτελέσματα προτείνεται να εφαρμόζετε τη μάσκα αυτή 1 φορά την εβδομάδα. Οπότε πάρτε το grapefruit, όπως είναι γεμισμένο με τα άλλα υλικά, και αρχίστε να τρίβετε με απαλές κυκλικές και ανοδικές κινήσεις όλο σας το σώμα. Καλό θα είναι να επιμείνετε στα προβληματικά σημεία, όπως γλουτοί, μηροί, κοιλιά και μπράτσα.

Αφού λοιπόν τελειώσετε το τρίψιμο, ξεπλυθείτε πολύ καλά με χλιαρό νερό και βάλτε την ενυδατική σας ή ένα οποιοδήποτε άλλο προϊόν κατά της κυτταρίτιδας, που ενδεχομένως να χρησιμοποιείτε.