Συμβουλές για υπέροχα πόδια

Συμβουλές για υπέροχα πόδια

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και ήρθε η ώρα να επιδείξετε τα καλλίγραμμα πόδια σας, ένα σημείο του γυναικείου σώματος που λατρεύουν οι άνδρες… Γι’ αυτό πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα! Πως μπορείτε να το επιτύχετε αυτό; Πολύ απλά ακολουθώντας τα 5 tips που ακολουθούν.

Απολέπιση στις φτέρνες. Αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα και δεν πρέπει με τίποτα να παραλείπεταιε, γιατί ακόμα και τα πιο όμορφα και καλογυμνασμένα πόδια, μπορεί να φανούν άσχημα εξαιτίας μιας απεριποίητης πατούσας. Κάντε λοιπόν απολέπιση και διώξτε τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας μια επιδερμίδα λεία και απαλή που κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

Αποτρίχωση. Ένα ακόμη βασικό στοιχείο είναι η απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Φροντίστε να είναι πάντα έτοιμα για κάθε χάδι και αποφύγετε το ξύρισμα. Καλύτερο θα ήταν να κάνετε χαλάουα, κέρι ή να χρησιμοποιείτε μηχανές αποτρίχωσης.

Ενυδατική κρέμα. Μην ξεχνάτε να βάζετε κρέμα στα πόδια σας και να τα ενυδατώνετε, το έχουν απόλυτη ανάγκη και ειδικά το καλοκαίρι. Θα είναι πιο απαλά και βελούδινα.

Μαύρισμα. Το καλοκαίρι έφτασε και τι καλύτερο από υπέροχα μαυρισμένα πόδια από την ηλιοθεραπεία ή έστω από το self tan, τα οποία θα βοηθήσουν να κρυφτούν οι ατέλειες.

Κλείνοντας, ένα από τα πιο σημαντικά βήματα: Γυμναστείτε. Προσπαθήστε να περπατήσετε ή να κάνετε ποδήλατο. Θα δείτε πως αυτές οι ασκήσεις είναι οι καταλληλότερες για να αποκτήσετε τα υπέροχα πόδια που επιθυμείτε.