Η ασυμμετρία και πάλι στη μόδα

Η ασυμμετρία και πάλι στη μόδα

Η νέα τάση της μόδας για το φετινό καλοκαίρι είναι το ασύμμετρο Look, το οποίο κατέκλυσε το κόκκινο χαλί των βραβείων και των εκδηλώσεων. Μπορεί μέχρι πριν δύο χρόνια να αποτελούσε ένα κόψιμο που περιοριζόταν στα μπλουζάκια και τα μανίκια, αλλά φέτος δεν ήταν λίγες οι εμφανίσεις του στα φορέματα, γενικότερα τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ.

Πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που άφησαν την φαντασία τους να οργιάσει και να δώσει εντυπωσιακές δημιουργίες, με ασύμμετρα στοιχεία και μοτίβα, που φορέθηκαν από τις όμορφες γυναίκες της showbiz και όχι μόνο! Γιατί λοιπόν εσείς να είστε εκτός μόδας; Ακολουθήστε το νέο κύμα και τολμήστε το.

Φορέστε φορέματα και φούστες σε διάφορα μήκη, καθώς και σορτς, μανίκια, γιακάδες και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα ασύμμετρα αξεσουάρ.

Όλα βέβαια με μέτρο, δεν χρειάζεται να είναι όλα ασύμμετρα γιατί έτσι θα δείχνετε πιο πολύ… από άλλο πλανήτη, παρά σαν να ακολουθείτε τη μόδα. Προτιμήστε μια φούστα ή ένα σορτς με ασύμμετρο κόψιμο συνδυασμένα με ένα απλό μακό μπλουζάκι-τιραντάκι ή απλά ένα ασύμμετρο φόρεμα.