Τσάντες θαλάσσης για όλες!

Τσάντες θαλάσσης για όλες!

Πόσες φορές έχουμε καταραστεί την ώρα και τη στιγμή που η πετσέτα, τα σταυρόλεξα, οι σαγιονάρες, τα νερά και τα αντηλιακά μας δεν χωράνε στην τσάντα για την παραλία.

Σας έχουμε παρακάτω ιδέες για το πώς να διαλέξετε την καλύτερη για εσάς και πιο μοδάτη τσάντα για την παραλία.

Η πιο κλασσική και από τις πιο ευρύχωρες τσάντες για παραλία είναι η ψάθινη της παλιάς εποχής που κρατούσαν ακόμα και οι γιαγιάδες μας. Αποφύγετε αυτές με τα λουλούδια, τα φιογκάκια κτλ κτλ. Πάρτε μια απλή σκέτη τσάντα σε μεγάλο μέγεθος. Μπορείτε να βρείτε πολύ φτηνές εκδοχές στο Μοναστηράκι. Βέβαια υπάρχει και η πιο grown-up chic εκδοχή της ψάθινης τσάντας σε σκούρη ψάθα (καφέ ή μαύρη) με δερμάτινα χερούλια. Μας αρέσει εξίσου.

Το διαφανές πλαστικό είναι μια τάση που γύρισε στην μόδα από την δεκαετία του 90. Μεγάλες διαφανείς τσάντες με χρωματιστές μπορντούρες είναι επίσης μια πολύ όμορφη και απλή λύση. Το ατού ότι θα βλέπετε και τα πράγματα σας και θα ξέρετε που να ψάξετε.

Οι φωτογραφίες – prints πάνω σε υφάσματα είναι μια ακόμα τάση του φετινού καλοκαιριού και αυτό το είδαμε και σε μαγιό. Οίκοι όπως ο Louis Vuitton έχουν δώσει πολυτελείς εκδοχές, αλλά εσείς μπορείτε να βρείτε αντάξιες εκδοχές σε αλυσίδες καταστημάτων ρούχων και μπουτίκ της Αθήνας.

Οι ρίγες είναι πάντα κλασσικές (ειδικά στα μπλε και κόκκινα) θυμίζουν ναυτικό και είτε βρείτε μια τσάντα σε πλαστικό ύφασμα (όπως οι σειρές του Marc Jacobs) είτε μια απλή πάνινη θα την κρατήσετε για πολλά χρόνια.

Μια πολύ καλή λύση είναι το καραβόπανο σε λαδί χρώμα μαζί με καφέ δέρμα. Είναι ένας κλασσικός συνδυασμός που θυμίζει Hermes και θα σας έχει στοιχίσει ελάχιστα.

Αλλιώς οτιδήποτε μονόχρωμο (κόκκινο, μπλέ κτλ) είναι εξίσου καλή λύση.

Αποφύγετε το λευκό, γιατί μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι θα έχει γίνει άλλο χρώμα.

Και καλές βουτιές!!

Πηγή: protothema.gr