15 μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (1)

Ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας, πρέπει πάντα να επιλέγετε ένα χτένισμα ή κάποιο κούρεμα, που να ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας αλλά και με τον σωματότυπό σας.

Εμείς εμπνευστήκαμε από αγαπημένες celebrities και επιλέξαμε για εσάς τα 15 ωραιότερα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

1. Selena Gomez

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (2)

Ποιος σας είπε ότι οι γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο πρέπει να επιλέγουν μόνο χτενίσματα με χαλαρά τα μαλλιά; Στην πραγματικότητα, για ειδικές περιστάσεις, ένας σωστά επιλεγμένος κότσος είναι ίσως η καλύτερη εναλλακτική που μπορείτε να σκεφτείτε. Μια υπέροχη ιδέα είναι να αντιγράψετε τον πολύ κομψό κότσο σινιόν της Selena Gomez, με ένα ελαφρώς φουσκωμένο μπροστινό μέρος που επιμηκύνει το στρογγυλό πρόσωπό της και δημιουργεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ των υπέροχων χαρακτηριστικών του προσώπου της.

2. Cameron Diaz

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (3)

Η Cameron Diaz καταφέρνει πάντα να δείχνει εκπληκτικά όμορφη, είτε βρίσκεται πάνω στο κόκκινο χαλί των όσκαρ, είτε την πετυχαίνουμε σε μια καθημερινή της βόλτα με casual λουκ. Τα υπέροχα επιλεγμένα χτενίσματά της, καταφέρνουν πάντα να τονίζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά της και να δίνουν ιδανικές αναλογίες στο πρόσωπό της. Τα μακριά κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση, είναι ακόμα μία θαυμάσια επιλογή που μπορείτε να υιοθετήσετε αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο.

3. Drew Barrymore

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (4)

Η εκθαμβωτική Drew Barrymore είναι ακόμα μία celebrity, η οποία κατέχει την τέχνη των υπέροχων κότσων για στρογγυλά πρόσωπα και ως εκ τούτου, δείχνει πάντα υπέροχη. Ο χαλαρός και αβίαστος κότσος της με τις μπροστινές τουφίτσες, είναι μια ιδανική επιλογή για τη βραδινή σας έξοδο. Επίσης, πρέπει να συνδυάσετε και το κατάλληλο μακιγιάζ με το χτένισμά σας, για να δημιουργήσετε την ιδανική ισορροπία μεταξύ των χαρακτηριστικών σας.

4. Kate Bosworth

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (5)

Τα μαλλιά στερεωμένα προς τα πίσω και η χωρίστρα στη μέση, είναι πάντα μια υπέροχη επιλογή αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, αφού το χτένισμα αυτό καταφέρνει να επιμηκύνει το πρόσωπο και να του δίνει τέλειες αναλογίες. Το κεντρικό μέρος είναι πολύ λείο και τα μαλλιά πιασμένα μισά πάνω, μισά κάτω δείχνουν υπέροχα, κυρίως για ειδικές περιστάσεις και όταν συνδυάζονται με έντονο κόκκινο κραγιόν.

5. Emma Stone

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (6)

Το παιχνίδι με διαφορετικά στυλ που κυμαίνονται από μινιμαλιστικά και κλασικά, μέχρι casual και boho, μπορεί σίγουρα να οδηγήσει σε τέλεια αποτελέσματα. Η Emma Stone, σε αυτή την εμφάνιση, αποφάσισε να προβάλει τη ρετρό πλευρά της, επιλέγοντας αυτό το χτένισμα που είναι εμπνευσμένο από το παλιό Hollywood. Ρετρό κυματιστά μαλλιά με μακριά πλάγια φράντζα, χαλαρά στερεωμένη στο πλάι.

6. Kate Winslet

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (7)

Σειρά έχει το πολύ εντυπωσιακό και κομψό λουκ της Kate Winslet, η οποία επέλεξε έναν ψεύτικο bob κότσο, στερεωμένο με τσιμπιδάκια, και πλάγια χωρίστρα με ελαφρά κυματιστά τελειώματα. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο λουκ για όσες γυναίκες έχουν μακριά μαλλιά, αλλά θέλουν να δοκιμάσουν κάποια χτενίσματα με κοντά μαλλιά για μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή τους.

7. Michelle Williams

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (8)

Υπάρχουν σίγουρα πολλά εντυπωσιακά χτενίσματα για κοντά μαλλιά που μπορείτε να δοκιμάσετε. Μία μοντέρνα και δροσερή εναλλακτική είναι αυτό το λουκ της Michelle Williams. Στόλισε τα κοντά μαλλιά της με μια στέκα γεμάτη στρασάκια, έκανε βαθιά χωρίστρα με την πλάγια φράντζα της και με το χτένισμα αυτό έμοιαζε σαν αληθινή πριγκίπισσα.

8. Ginnifer Goodwin

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (9)

Χαριτωμένα πειράματα με τα κοντά μαλλιά και όμορφα αξεσουάρ, μας οδήγησαν στο κούρεμα της Ginnifer Goodwin με τα πολλά μυτάκια, η οποία χτένισε τα μαλλιά της προς τα μπροστά και στο τέλος φόρεσε ένα λεπτό χρυσό στεφάνι. Το έντονο κόκκινο κραγιόν δημιούργησε την τέλεια αντίθεση με τα κατάμαυρα μαλλιά της κι εξισορρόπησε όμορφα το λουκ της.

9. Katy Perry

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (10)

Επιλέγοντας τον ψηλό αυτό κότσο-κυψέλη με κοντές αφέλειες, η Katy Perry καταφέρνει όχι μόνο να δείχνει θηλυκή και κομψή αλλά επιμηκύνει και το στρογγυλό πρόσωπό της, αναδεικνύοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά της. Το κλασικό μαύρο χρώμα στα μαλλιά της, δείχνει τόσο αρμονικό με το χτένισμά της και το μινιμαλιστικό της μακιγιάζ που τονίζει μόνο τις βλεφαρίδες της.

10. Miranda Kerr

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (11)

Η Miranda Kerr είναι πάντα χαριτωμένη και λάμπει σε κάθε της έξοδο. Για να δώσει έναν αβίαστο παλμό σε αυτή την εμφάνισή της, επέλεξε μία ελαφρώς ατιμέλητη ψηλή αλογοουρά, με ανασηκωμένο το μπροστινό μέρος, που έδινε την εντύπωση οτι το πρόσωπό της ήταν οβάλ. Το φωτεινό και έντονο μακιγιάζ της τελειοποίησε το σχήμα του προσώπου της.

11. Kate Upton

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (12)

Ο στερεωμένος με τσιμπιδάκια ογκώδης κότσος της Kate Upton, δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ενός πιο μακριού προσώπου και τόνισε τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Για να αποκτήσετε αυτό το αβίαστο και κλασικό λουκ, θα πρέπει να κατσαρώσετε το μπροστινό τμήμα των μαλλιών σας και στη συνέχεια να το κρεπάρετε, στρέφοντας τα υπόλοιπα μαλλιά σε έναν κότσο και στερεώνοντάς τα με τσιμπιδάκια.

12. Mila Kunis

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (13)

Τα μακριά μαλλιά είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για τις γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο, ειδικά αν είναι πολύ ίσια και λεία, όπως αυτά της Mila Kunis. Η χωρίστρα στη μέση και ο ελαφρύς όγκος που δίνεται στα πλάγια, τονίζουν τέλεια τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Για να κάνετε αυτό το χτένισμα, χρειάζεται απλά να ισιώσετε τα μαλλιά σας με ένα σίδερο και να εφαρμόσετε κάποια αιθέρια έλαια για έξτρα λάμψη.

13. Mandy Moore

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (14)

Για να κάνει το πρόσωπό της να δείχνει πιο λεπτό και πιο μακρύ, η Mandy Moore αποφάσισε να φορμάρει τα μετρίου μάκρους μαλλιά της σε ένα ατιμέλητο και ογκώδες χτένισμα με πολύ κρεπάρισμα στις ρίζες. Αυτό, έκανε το λουκ της παιχνιδιάρικο, νεανικό και αβίαστα κομψό, εξισορροπώντας ιδανικά της αναλογίες του προσώπου της.

14. Jennifer Hudson

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (15)

Τα ανασηκωμένα καρφάκια της, χτενισμένα προς τα πίσω και το μαύρο χρώμα των μαλλιών της Jennifer Hudson, έστρεψαν την προσοχή στο κούτελό της, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός πιο μακριού προσώπου. Έδειχνε πολύ μοντέρνα και δροσερή, ειδικά σε συνδυασμό με το έντονο μακιγιάζ με τα κόκκινα χείλη και τα μαύρα cat eyes.

15. Aishwarya Rai

Μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα (16)

Η βασίλισσα της ομορφιάς Aishwarya Rai, έστρεψε την προσοχή στα πλούσια μαλλιά της, αφήνοντάς τα χαλαρά και κυματιστά για έξτρα όγκο και λάμψη. Η χωρίστρα στο πλάι και τα μαλλιά ίσια και απαλά στο πάνω μέρος του κεφαλιού και τέλεια κατσαρωμένα στις άκρες, έκαναν το χαριτωμένο πρόσωπό της να δείχνει τέλειο σε αναλογίες.