Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο – Χειμώνα

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο - Χειμώνα (1)

Φέτος η μόδα στο μακιγιάζ έχει απ’ όλα. Και πιο φυσικό μακιγιάζ για τις πιο φοβισμένες και έντονο χρώμα για τις πιο τολμηρές και προτάσεις για εκείνες που θέλουν να δείχνουν μυστηριώδεις και ακαταμάχητες.

Για τις ρομαντικές

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο - Χειμώνα (2)

Η Jill Stuart στο ντεφιλέ εμφάνισε τα μοντέλα της με έντονη λιλά σκιά στα μάτια σε μια άλλη εκδοχή του smokey eye, ενώ τα χείλη και το υπόλοιπο μακιγιάζ παρέμεινε σε nude τόνους. Για εσάς που θέλετε να δείχνετε γλυκιά και sexy είναι η κατάλληλη επιλογή.

Nude

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο - Χειμώνα (3)

Nude προτείνει για φέτος ο Marc Jacobs. Προτιμείστε για τα μάτια και τα χείλη σας απαλές αποχρώσεις του ροδακινί και του ροζ, ενώ τονίστε ελάχιστα τα μάγουλά σας με ελαφρύ ρουζ.

Γατίσιο βλέμμα

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο - Χειμώνα (4)

Το… γατίσιο βλέμμα φέτος το χειμώνα είναι must. Η Anna Sui πρότεινε μια προχωρημένη εκδοχή του, αποκτώντας το με eyeliner στην απόχρωση του μπλε του κοβαλτίου. Για εσάς τις τολμηρές θα είναι σίγουρα μια πρόκληση.

Μακιγιάζ αλά Μπεμπέ

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο - Χειμώνα (5)

Επηρεασμένη από τα ‘60s και τα ‘70s είναι φέτος η Rachel Zoe, όχι μόνο στα ρούχα της, αλλά και στο μακιγιάζ με το οποίο έβγαλε τα μοντέλα της στην πασαρέλα. Φέτος λοιπόν για αισθησιακό βλέμμα, ξεπατικώστε το μακιγιάζ που είχε η Μπριζίτ Μπαρντό και θα είστε in fashion.

Τα χρώματα της Ίριδας

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο - Χειμώνα (6)

Οι μεταλλικές σκιές στα μάτια είναι το απόλυτο must και μάλιστα αν τις συνδυάσετε με ματ πιο ουδέτερες σκιές για να δίνουν την εντύπωση ότι στα μάτια σας έχετε τα χρώματα της Ίριδας. Φυσικά αν προτιμήσετε αυτό το μακιγιάζ τα χείλη και τα μάγουλά σας θα είναι πιο ουδέτερα για να μην καταλήξετε να μοιάζετε σαν καρνάβαλος.

Κόκκινα χείλη

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο - Χειμώνα (7)

Τα κόκκινα χείλη είναι και φέτος must. Ειδικά αν βάλετε και αρκετό ρουζ για να δείχνετε σαν να έχετε κοκκινίσει από την ντροπή σας, τότε θα έχετε το απόλυτο look του χειμώνα.

Πηγή: star.gr