Τέσσερα απλά χτενίσματα για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα

Τέσσερα απλά χτενίσματα για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα (1)

Μαλλιά για όλα τα γούστα είδαμε στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας και σου παρουσιάζουμε τα τέσσερα πιο απλά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

1. Αλογοουρά από τα ‘60s

Χαμηλό πιάσιμο, όγκος στην κορυφή και χωρίστρα στα πλάγια, είναι τα τρία βασικά σημεία για μια ρετρό αλογοουρά με κομψότητα από τα ‘60s.

Ιδανικό χτένισμα για την δουλειά, τα ψώνια και το καφεδάκι σου.

Τέσσερα απλά χτενίσματα για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα (2)

2. Πλεξούδα στα πλάγια

Το must νεανικό χτένισμα της σεζόν: χαλαρή πλεξούδα στα πλάγια, για επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας!

Μάζεψε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, στο ύψος του σβέρκου, φέρ’ τα στο πλάι και πλέξε την πλεξούδα, την οποία στο τέλος θα πιάσεις με λαστιχάκι στην άκρη. Μικρές τουφίτσες θα πρέπει να «πετάνε».

Τέσσερα απλά χτενίσματα για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα (3)

3. Άνω – κάτω

Το χτένισμα της πολυτέλειας (για σένα που θα πας το βράδυ μπουζούκια ή σε ένα γάμο, ή που απλά θες ένα φανταζίκ χτένισμα) θέλει τα μαλλιά σου μισά πάνω και μισά κάτω, θυμίζοντας κάτι από Brigitte Bardot.

Αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου, χώρισέ τα στη μέση. Πιάσε δύο μικρές μπροστινές τούφες, στριφογύρισέ τες και πιάστες με ένα κοκαλάκι στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου.

Τέσσερα απλά χτενίσματα για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα (4)

4. Διπλό σινιόν

Για ρομαντικές εμφανίσεις και girly ύφος, η πρόταση είναι η διπλή σινιόν πλεξούδα. Προσοχή: ΜΗΝ την δοκιμάσεις αν έχεις μαγουλάκια.

Αν το μαλλί σου δεν είναι «πρόκα», ίσιωσέ το πριν το χτένισμα. Χώρισε τα μαλλιά στο κέντρο και φτιάξε δύο αλογοουρές χαμηλά. Στη συνέχεια, πλέξε τις αλοογουρές σε σφιχτή πλεξούδα, στριφογύρισέ τες για να φτιάξεις το σινιόν και στερέωσέ το με τσιμπιδάκια!

Τέσσερα απλά χτενίσματα για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα (5)

Πηγή: star.gr