Δεν έχεις χρόνο και τα μαλλιά σου είναι χάλια;

Δεν έχεις χρόνο και τα μαλλιά σου είναι χάλια; (1)

Πιέζεστε από το χρόνο και δεν προλαβαίνετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας; Μην αγχώνεστε καθόλου, γιατί εμείς σας έχουμε πολλά και εύκολα tips για να δείχνετε υπέροχη μέσα σε ένα λεπτό.

Ξυπνήσατε με χάλια μαλλί

Εντάξει κορίτσια, όλες κάποια στιγμή έχουμε σηκωθεί από το κρεβάτι και τα μαλλιά μας απλά δεν στέκονται με τίποτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τα μαλλιά σας έναν πρόχειρο κότσο και να βάλετε στο κεφάλι σας σαν κορδέλα, ένα ωραίο φουλάρι.

Δεν έχεις χρόνο και τα μαλλιά σου είναι χάλια; (2)

Λαδωμένα μαλλιά

Αν τα μαλλιά σας δείχνουν λίγο λαδωμένα, αλλά δεν έχετε χρόνο να λουστείτε, βάλτε στις ρίζες σας λίγο σαμπουάν για στεγνά μαλλιά και θα είστε έτοιμη.

Δεν έχετε χρόνο για πιστολάκι

Αν δεν έχετε χρόνο να ισιώσετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι, προτιμήστε ένα πιο χαλαρό look με ανάλαφρα και λίγο ατημέλητα μαλλιά, που κατά τύχη είναι και μεγάλη τάση φέτος στη μόδα.

Δεν έχεις χρόνο και τα μαλλιά σου είναι χάλια; (3)

Εντύπωση στο λεπτό

Θέλετε να κάνετε ένα γρήγορο, αλλά εντυπωσιακό χτένισμα; Τραβήξτε τα μαλλιά σας στο πλάι, με μια αυστηρή χωρίστρα, χρησιμοποιώντας αρκετό ζελέ για τα μαλλιά και θα έχετε ένα εντυπωσιακό ροκ χτένισμα που θα εντυπωσιάσει.

Δεν έχεις χρόνο και τα μαλλιά σου είναι χάλια; (4)

Γρήγορο πιστολάκι

Όταν πιέζεστε από το χρόνο κάντε πιστολάκι στη λεγόμενη ζώνη Τ. Στεγνώστε με μια χοντρή βούρτσα τα μαλλιά που είναι γύρω από το πρόσωπό σας και θα είστε έτοιμη, γρήγορα και απλά.

Δεν έχεις χρόνο και τα μαλλιά σου είναι χάλια; (5)

Μαλλιά χωρίς όγκο

Τα μαλλιά σας δείχνουν άτονα και χωρίς όγκο. Γυρίστε το κεφάλι σας ανάποδα, ανακατέψτε με τα δάχτυλά σας τις ρίζες και σηκωθείτε. Στριφογυρίστε τις άκρες , δημιουργώντας μικρές μπούκλες και αυτό ήταν.

Δεν έχεις χρόνο και τα μαλλιά σου είναι χάλια; (6)

Αντίο φριζάρισμα

Για να αντιμετωπίσετε το φριζάρισμα στο λεπτό βάλτε λίγο νερό και μια σταγόνα λοσιόν στα μαλλιά σας και με τα χέρια σας απλώστε το στα μαλλιά σας και πιάστε τα έναν κότσο. Μετά από δέκα λεπτά αφήστε κάτω τα μαλλιά σας και θα είναι απαλά και χωρίς φριζάρισμα.

Δεν έχεις χρόνο και τα μαλλιά σου είναι χάλια; (7)

Πηγή: star.gr