15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι – μαντήλι

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (1)

Το καλύτερο αξεσουάρ για τους χειμερινούς μήνες είναι το μαντήλι, το φουλάρι, η εσάρπα, η πασμίνα ή το κασκόλ. Φορώντας το, δίνετε ένα υπέροχο στυλ στο ντύσιμο σας! Κι αν ο βασικός τους σκοπός είναι να κρατούν τον λαιμό σας ζεστό, μπορούν να φορεθούν και σε άλλα μέρη του σώματος.

Πέρα λοιπόν από τους τρόπους δεσίματος για ένα φουλάρι ή μαντήλι στο λαιμό, δοκιμάστε να το βάλετε σαν μπλούζα, κολιέ, τσάντα ή γραβάτα.

Δείτε 15 τρόπους για να το φορέσετε…

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (2)

1. Μπλούζα:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (3)

Φορέστε ένα μεγάλο τετράγωνο μαντήλι σαν μπλούζα δένοντας τις δύο γωνίες του γύρω από το λαιμό και τις άλλες δύο γύρω από τη μέση. Συνδυάστε το με ένα μπλουζάκι από μέσα και είστε έτοιμη.

2. Ζώνη με υπέροχο φιόγκο:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (4)

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τυλίξετε το μαντήλι γύρω από την μέση σας. Στην συνέχεια δέστε τις δυο άκρες του δημιουργώντας έναν υπέροχο φιόγκο. Με αυτές τις δυο απλές κινήσεις έχετε δημιουργήσει μια εκπληκτική ζώνη για μια φούστα ή ένα παντελόνι.

3. Γιγάντιος φιόγκος:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (5)

Φορέστε ένα μαντήλι ή μια πασμίνα γύρω από το λαιμό δένοντας το σε έναν τεράστιο και εντυπωσιακό φιόγκο.

4. Twist σε σχέδιο πλεξούδας:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (6)

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (7)

Πάρτε ένα μακρόστενο μαντήλι, τύπου πασμίνας, εσάρπας ή κασκόλ και διπλώστε το στη μέση, δημιουργώντας μια διχάλα. Στη συνέχεια βάλτε το πίσω από το λαιμό και περάστε την μια άκρη μέσα από τη διχάλα. Γυρίστε τη διχάλα όπως στην εικόνα και ξαναπεράστε την άκρη από μέσα. Το twist σε σχέδιο πλεξούδας είναι έτοιμο.

5. Δημιουργήστε ένα βολάν:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (9)

Πάρτε ένα τετράγωνο μαντήλι, διπλώστε το στη μέση δημιουργώντας ένα ορθογώνιο και περάστε το πάνω από τους ώμους. Έπειτα, δέστε ένα σημείο κοντά στο λαιμό, όπως στην εικόνα και έχετε ένα υπέροχο βολάν.

6. Τσάντα:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (10)

Το ξέρατε πως μπορείτε να φτιάξετε μια τσάντα με ένα μαντήλι; Κι όμως γίνεται! Απλά πάρτε ένα τετράγωνο μαντήλι και κάντε έναν κόμπο σε κάθε του γωνία, αφήνοντας ένα κομμάτι προς τα πάνω. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε τον σάκο της τσάντας. Στη συνέχεια δέστε τις 4 γωνίες και δημιουργήστε το χερούλι της.

7. Poncho για το στήθος:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (11)

Φορέστε ένα φουλάρι σαν poncho, απλά τυλίγοντας το γύρω από τους ώμους και κάνοντας ένα στριφογύρισμα στο μπροστινό μέρος, όπως στην εικόνα.

8. Φούστα Pencil:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (12)

Χρησιμοποιώντας ένα φουλάρι ή μακρόστενο μαντήλι μπορείτε να φτιάξετε την δική σας pencil φούστα. Απλά τυλίξτε το γύρω από τους γοφούς και δέστε το με μια παραμάνα στο τελείωμα.

9. Μίνι Τουρμπάνι:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (13)

Μια υπέροχη ιδέα για να δώσετε ξεχωριστό στυλ σε ένα σύνολο, που μπορεί επίσης να βοηθήσει να κρύψετε τα άλουστα ή αχτένιστα μαλλιά.

10. Δέστε το στην αλογοουρά σας:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (14)

Στολίστε την αλογοουρά ή την πλεξούδα, δένοντας ένα υπέροχο μαντήλι στα μαλλιά.

11. Σε τσάντα Tote:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (16)

Πάρτε μια εσάρπα, πασμίνα ή φουλάρι και δέστε τις δυο άκρες του δημιουργώντας μια απλή τσάντα tote. Για να την κλείσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραμάνες.

12. Κολιέ:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (17)

Φορέστε ένα μαντήλι στο λαιμό σαν κολιέ. Απλά κάντε μερικούς διάσπαρτους κόμπους και δέστε τις άκρες μεταξύ τους για να το κλείσετε.

13. Τυλιχτείτε:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (18)

Απλά ρίξτε το φουλάρι, μαντήλι ή την εσάρπα στους ώμους.

14. Μεταξωτή γραβάτα:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (19)

Χρησιμοποιήστε ένα μεταξωτό μαντήλι και δέστε το στο λαιμό σαν γραβάτα.

15. Μπλούζα με ένα ώμο:

15 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι - μαντήλι (20)

Πάρτε ένα τετράγωνο μαντήλι και δέστε τις δυο άκρες μεταξύ τους στη μέση και τις άλλες δυο στον έναν ώμο, αφήνοντας τον άλλο καθαρό. Με αυτό το απλό δέσιμο του μαντηλιού μπορείτε να δημιουργήσετε μια μπλούζα με έναν ώμο.