8 στυλιστικά tips για να φορέσετε φαρδιά ρούχα

8 στυλιστικά tips για να φορέσετε φαρδιά ρούχα (1)

Μία από τις τάσεις της μόδας που επικρατούν το φετινό χειμώνα είναι τα φαρδιά ρούχα, τα οποία είναι άνετα και ζεστά ενώ μπορούν να φορεθούν με πολλούς και ποικίλους τρόπους, χωρίς να κάνουν την γυναίκα που θα τα φορέσει να φαίνεται άχαρη. Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να προσέξετε πως να τα συνδυάσετε και να τα φορέσετε σωστά!

1. Το υπόλοιπο σύνολο να είναι εφαρμοστό

8 στυλιστικά tips για να φορέσετε φαρδιά ρούχα (2)

Ουσιαστικά, όσο πιο φαρδύ είναι το πουλόβερ ή η μπλούζα, τόσο πιο εφαρμοστό πρέπει να είναι το παντελόνι. Επομένως, οι καλύτεροι συνδυασμοί είναι με ένα skinny jean, ένα κολάν, μια εφαρμοστή φούστα ή ένα σωληνωτό παντελόνι.

2. Μίνι σορτς ή φούστες

8 στυλιστικά tips για να φορέσετε φαρδιά ρούχα (3)

Εξισορροπήστε τα φαρδιά jackets ή πουλόβερ συνδυάζοντας τα με κοντά σορτς ή φούστες. Με αυτόν τον τρόπο θα αντισταθμίσετε τον όγκο του πάνω μισού. Προσέξτε ωστόσο να είναι ορατό το σορτς ή φούστα ώστε να μην δίνεται η εντύπωση ότι δεν φοράτε καθόλου!

3. Δέστε τα στη μέση

8 στυλιστικά tips για να φορέσετε φαρδιά ρούχα (4)

Δώστε στην φαρδιά ζακέτα σας σχήμα, δένοντας της στη μέση σας, διαλέγοντας μια φαρδιά ή εντυπωσιακή ζώνη, ειδικά αν το ύφασμα είναι χοντρό. Συνδυάστε την οπωσδήποτε με skinny jeans και ankle boots.

4. Βάλτε ένα όριο

8 στυλιστικά tips για να φορέσετε φαρδιά ρούχα (5)

Το να μείνετε σε ένα μόνο φαρδύ ρούχο σε κάθε σας εμφάνιση είναι η πιο σοφή επιλογή, έτσι ώστε να αποφύγετε τις υπερβολές και να κρατήσετε τα πράγματα σε ένα ισορροπημένο και κομψό στυλ.

5. Δοκιμάστε διαφορετικές υφές

8 στυλιστικά tips για να φορέσετε φαρδιά ρούχα (6)

Τα πλεκτά και τα χοντρά υφάσματα μπορεί να φαίνονται φαρδιά και βαριά, ενώ η μουσελίνα και το μετάξι δίνουν μια «ροή» και είναι πιο «αιθέρια» υφάσματα. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να φορέσετε φαρδιά ρούχα είναι να ξεκινήσετε με ένα ελαφρύ φαρδύ μπλουζάκι ή φόρεμα συνδυασμένο με κολάν ή skinny jean. Τέλος, προσθέστε ένα σακάκι ή ζακέτα και είστε πανέτοιμη!

6. Προσθέστε ύψος

8 στυλιστικά tips για να φορέσετε φαρδιά ρούχα (7)

Ένα ακόμη Trend της φετινής σεζόν, τα φαρδιά μακριά παλτά, κρύβουν τον κίνδυνο ότι μπορούν να «καταπιούν» την φιγούρα σας. Συνδυάστε τα με ψηλοτάκουνα, έτσι ώστε να προσθέσετε ύψος στην σιλουέτα σας, αλλά και να αποκαταστήσετε λίγο τις αναλογίες στο ντύσιμο σας.

7. Φαρδιά παντελόνια

8 στυλιστικά tips για να φορέσετε φαρδιά ρούχα (8)

Μπορεί όταν μιλάμε για φαρδιά ρούχα να σκεφτόμαστε εκ πρώτης τις φαρδιές μπλούζες και τα σακάκια/ζακέτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και τα φαρδιά παντελόνια. Πρόκειται για ένα στυλ παντελονιού που εκτείνεται από τα απλά παντελόνια με φαρδιά μπατζάκια, τα palazzo και τα boyfriend jeans. Συνδυάστε τα με στενά μπλουζάκια και απλά παπούτσια, δημιουργώντας ένα statement look.

8. Πειραματιστείτε

8 στυλιστικά tips για να φορέσετε φαρδιά ρούχα (9)

Το κλειδί για μια εντυπωσιακή και σωστή εμφάνιση είναι ο πειραματισμός. Το ότι κάτι ταιριάζει σε κάποιον άνθρωπο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ταιριάζει και σε κάποιον άλλο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να δοκιμάσετε διάφορα στυλ και να καταλήξετε σε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα…