Τα μυστικά του φετινού μακιγιάζ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Τα μυστικά του φετινού μακιγιάζ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ (4)

Από την Kristen Stewart μέχρι την Shalma Hayek, δέκα σταρ που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ παραδίδουν μαθήματα μακιγιάζ. Άρχισε να αντιγράφεις.

Μπορεί τα Όσκαρ να είναι μια από τις πιο λαμπερές βραδιές κάθε χρόνο, αλλά οι σταρ φέτος είχαν πιο natural διάθεση, τουλάχιστον όσον αφορά το μακιγιάζ τους.

  • Kristen Stewart

Τα μυστικά του φετινού μακιγιάζ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ (1)

Μakeup σε φυσική απόχρωση, ροζ blush στα μάγουλα και έντονο ροζ κραγιόν επέλεξε η Kristen Stewart για τη βραδιά. Τόνισε το βλέμμα της με καφέ κόκκινη σκιά, μαύρο eyeliner και μαύρο μολύβι στο κάτω περίγραμμα του ματιού. Αν αντιγράψεις το μακιγιάζ της, μην το παρακάνεις με τη σκιά, γιατί η συγκεκριμένη απόχρωση κάνει το βλέμμα σου να φαίνεται πιο κουρασμένο και αυτό δεν το θέλεις.

  • Emma Stone

Τα μυστικά του φετινού μακιγιάζ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ (2)

Η Emma δεν ακολούθησε το χρυσό κανόνα: όταν τονίζεις πολύ τα χείλη σου, μην τονίζεις τόσο τα μάτια σου. Το κόκκινο κραγιόν της κλέβει την παράσταση, αλλά και το βλέμμα της δεν μένει αμέτοχο. Μια χοντρή γραμμή eyeliner στα βλέφαρα δίνει ένταση στα μάτια, ίσως περισσότερη απ΄όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να “κλείνει” το βλέμμα της, αντί να το ανοίγει. Θέλει προσοχή το eyeliner.

  • Jessica Chastain

Τα μυστικά του φετινού μακιγιάζ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ (3)

Κλασικό glamour για την Jessica Chastain που ισορρόπησε άψογα χείλη και μάτια, χωρίς υπερβολές. Τόνισε τα πάνω βλέφαρα με μαύρη μάσκαρα, μια προσεκτικά σχεδιασμένη γραμμή μαύρου eyeliner και τα κάτω ανεπαίσθητα με μολύβι. Το κατακόκκινο κραγιόν δίνει ένταση στο πρόσωπο, που διαφορετικά θα ήταν πολύ άτονο, σε συνδυασμό με τα κόκκινα μαλλιά της και την απόχρωση του φορέματός της. Μπράβο Jessica.

  • Amanda Seyfried

Τα μυστικά του φετινού μακιγιάζ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ (4)

Girlie look προτίμησε η Amanda Seyfried τονίζοντας το “γατίσιο” βλέμμα της με απαλή ροζ σκιά (για βάση) και σκούρα γκρι στο τελείωμα των ματιών, ενώ έδωσε τόνο στις βλεφαρίδες της με μαύρη μάσκαρα. Το ροζ blush και το ροζ κραγιόν συμπληρώνουν το μακιγιάζ της προσθέτοντας μια κοριτσίστικη γλύκα.

  • Jennifer Lawrence

Τα μυστικά του φετινού μακιγιάζ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ (5)

Makeup ελαφρώς πιο σκούρο από την επιδερμίδα της επέλεξε η Jennifer Lawrence και τόνισε τα μάτια της με γκρι μπλε σκιές με υποψία γκλίτερ, μαύρο eyeliner και μαύρη μάσκαρα, ενώ στα χείλη της φόρεσε glossy κραγιόν σε ροζ απόχρωση.

  • Reese Witherspoon

Τα μυστικά του φετινού μακιγιάζ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ (6)

Δεν ξέφυγε από τα χρώματα που φοράει συνήθως η Reese Witherspoon. Για τη λαμπερή βραδιά προτίμησε μπλε σκιά, γκρι μολύβι και μαύρη μάσκαρα στα μάτια, ενώ τόνισε τα ζυγωματικά της με ροζ blush και τα χείλη της με ροζ κραγιόν.

  • Charlize Theron

Τα μυστικά του φετινού μακιγιάζ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ (7)

Έμφαση στα μάτια έδωσε η Cherlize Theron με σκιά στο χρώμα της σαμπάνιας για βάση, σκούρο eyeliner στο πάνω βλέφαρο και μαύρη μάσκαρα. Για το makeup της προτίμησε μια ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση και τόνισε τα μάγουλά της με peach blush, ενώ για τα χείλη της προτίμησε ένα glossy κραγιόν σε ροζ απόχρωση.

  • Shalma Hayek

Τα μυστικά του φετινού μακιγιάζ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ (8)

Μakeup σε φυσικούς τόνους, γκρι μπλε σκιά στα μάτια και μαύρο μολύβι συνθέτουν το μακιγιάζ της Shalma Hayek, αποδεικύοντας ότι η φυσική ομορφιά δεν χρειάζεται πολλές παρεμβάσεις. Τα χείλη της τόνισε με ένα σχεδόν διάφανο gloss.

  • Sandra Bullock

Τα μυστικά του φετινού μακιγιάζ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ (9)

Χωρίς εκπλήξεις το μακιγιάζ της Sandra Bullock, που τόνισε τα βλέφαρά της με καφέ γκρι σκιές, μαύρο eyeliner και μαύρη μάσκαρα, ενώ για τα χείλη της προτίμησε κάτι σε peach παλ απόχρωση.

  • Kerry Washington

Τα μυστικά του φετινού μακιγιάζ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ (10)

Ένταση στα ζυγωματικά θέλησε να δώσει η Kerry Washington με κόκκινο καφέ blush που δένει άψογα με τον τόνο της επιδερμίδας της. Τα μάτια της τόνισε με γκρι σκιές που δίνουν βάθος στο βλέμμα της και σκούρα μάσκαρα, ενώ στα χειλη της χρησιμοποίησε περίγραμμα και gloss σε φυσικούς τόνους.

Πηγή: cosmo.gr