Τα 7 κορυφαία χρώματα μανό για το 2013

Τα 7 κορυφαία χρώματα μανό για το 2013 (1)

Δείτε μια σειρά από τα κορυφαία χρώματα βερνικιών που πρέπει να δοκιμάσετε το 2013! Πρόκειται για υπέροχες και εκθαμβωτικές αποχρώσεις που πρέπει να κάνετε. Απλά θυμηθείτε πως φέτος οι φανταχτερές αποχρώσεις των νυχιών δεν είναι στην μόδα, ενώ αντίθετα οι πιο διακριτικές είναι must. Δείτε λοιπόν 7 από τα πιο υπέροχα χρώματα που θα φορεθούν φέτος.

1. Nude αποχρώσεις νυχιών

Τα 7 κορυφαία χρώματα μανό για το 2013 (2)

Τα ουδέτερα, σε χρώμα της άμμου και κρεμ νύχια είναι μια μινιμαλιστική τάση της μόδας που έχει ήδη κερδίσει έδαφος από πέρυσι και θεωρείται μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μανό για το 2013, ειδικά κατά τη διάρκεια της ανοιξιάτικης σεζόν. Φέτος, το να βάψετε τα νύχια σας σε nude αποχρώσεις είναι το νέο στυλ που θα επικρατήσει. Τα nude νύχια είναι εκπληκτικά ειδικά όταν συνδυαστούν με ένα ντύσιμο σε φωτεινά ή φανταχτερά χρώματα. Είναι επίσης ένα σούπερ επαγγελματικό και καθαρό στυλ που ταιριάζει υπέροχα για το γραφείο. Αν δεν σας αρέσουν οι επιλογές των ουδέτερων χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε ένα πολύ απαλό ροζ!

2. Μεταλλικά χρώματα νυχιών

Τα 7 κορυφαία χρώματα μανό για το 2013 (3)

Αν ψάχνετε για κάτι πιο φανταχτερό από τα ουδέτερα χρώματα για τα νύχια σας, δοκιμάστε τα μεταλλικά χρώματα που αποτελούν άλλη μια κορυφαία επιλογή για φέτος. Το χρυσό, το ασημί ή το χάλκινο θα αποτελέσουν μια υπέροχη επιλογή στη συλλογή των μανό σας. Ωστόσο, για εσάς που θέλετε να πειραματιστείτε με αυτήν την τάση χωρίς να το παρακάνετε, δοκιμάστε να βάψετε μόνο τις άκρες με λίγο μεταλλιζέ ή να διακοσμήσετε ένα ή δύο νύχια με ψήγματα χρυσού. Θυμηθείτε, το λίγο κάνει μεγάλη διαφορά, όταν πρόκειται για μεταλλικές αποχρώσεις νυχιών.

3. Βελούδινα νύχια

Τα 7 κορυφαία χρώματα μανό για το 2013 (4)

Τα βελούδινα νύχια έκαναν το ντεμπούτο τους μόλις πέρσι το καλοκαίρι και επομένως δεν έχουν αποκτήσει μεγάλο φανατικό κοινό ακόμη. Ωστόσο, όπως δείχνει μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας στο μανικιούρ, θα αποκτήσουν περισσότερες θαυμάστριες. Τα χρώματα που κυκλοφορούν είναι σκούρο μωβ, navy και γκρι.

4. Μαύρα νύχια

Τα 7 κορυφαία χρώματα μανό για το 2013 (5)

Παρόλο που πολλές γυναίκες μισούν το μαύρο βερνίκι νυχιών επειδή το θεωρούν πολύ «gothic», το μαύρο φαίνεται πως θα κάνει δυναμικό comeback το 2013! Για να αποφύγετε λοιπόν το «gothic» στυλ, απλά συνδυάστε τα μαύρα σας νύχια με ένα πιο ανοιχτόχρωμο ή πολύχρωμο ντύσιμο. Ωστόσο και το γκρι θα κυριαρχήσει πολύ στο φετινό μανικιούρ, οπότε αν δεν θέλετε να τα βάψετε τελείως μαύρα, δώστε μια ευκαιρία στις αποχρώσεις του γκρι. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε λίγο χρώμα, κάνοντας ένα διακριτικό σχέδιο στο προτελευταίο σας δάχτυλο!

5. Ανοιχτόχρωμα τροπικά χρώματα νυχιών

Τα 7 κορυφαία χρώματα μανό για το 2013 (6)

Η Dior παρουσίασε φωτογραφίες της νέας της συλλογής βερνικιών «Cruise Collection Vernis 2013» και μέσα σε αυτήν περιλαμβάνει και τα ανοιχτόχρωμα τροπικά χρώματα! Πρόκειται για χρώματα που έρχονται σε αντίθεση με τις άτονες αποχρώσεις που αναφέραμε προηγουμένως, αλλά θα κυριαρχήσουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι αποχρώσεις αυτές είναι τρεις: Mango (ένα ζεστό κίτρινο), Pastèque (καρπουζί) και Lime (ένα φρέσκο πράσινο). Πρόκειται για τα άκρως καλοκαιρινά χρώματα που θα αποτελέσουν must για όσες πάνε διακοπές.

6. Πράσινες αποχρώσεις νυχιών

Τα 7 κορυφαία χρώματα μανό για το 2013 (7)

Πολλοί λένε πως το πράσινο θα είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα της φετινής χρονιάς, ακόμα και στο μανικιούρ. Κάθε απόχρωση του πράσινου, από το σμαραγδί μέχρι και το πράσινο της μέντας πρέπει θα είναι must για τα νύχια σας. Πολλές από τις αγαπημένες μάρκες βερνικιών έχουν προσθέσει τις αποχρώσεις του σμαραγδί στη συλλογή τους για το 2013. Από την άλλη, το χρώμα της μέντας έχει γίνει δημοφιλές τα τελευταία δύο χρόνια, ειδικά κατά την περίοδο της άνοιξης. Επομένως, δεν θα κάνετε λάθος αν δοκιμάσετε αυτήν την παλ αλλά υπέροχη απόχρωση του πράσινου!

7. Αποχρώσεις κοσμημάτων στα νύχια σας

Τα 7 κορυφαία χρώματα μανό για το 2013 (8)

Εκτός από τα ουδέτερα χρώματα των νυχιών, η άλλη κορυφαία τάση του 2013 είναι οι πιο σκούρες, ουδέτερες αποχρώσεις βερνικιών. Γι’ αυτό, το μανικιούρ στα χρώματα των κοσμημάτων θα αποτελέσουν μια ακόμα πολύ σημαντική τάση στη μόδα! Στις αποχρώσεις αυτές ανήκουν οι πιο σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου, του βεραμάν, του μωβ, του κίτρινου και του πράσινου. Χρησιμοποιήστε τα για να κάνετε αντίθεση με μια εμφάνιση που βασίζεται στο μαύρο ή στα ουδέτερα χρώματα, ακριβώς όπως θα κάνατε αν φορούσατε πραγματικά κοσμήματα.