8 ιδέες για το τι να φορέσετε όταν είστε σε φάση «δεν έχω τι να βάλω»

Ιδέες για το τι να φορέσετε «όταν δεν έχετε τι να βάλετε» (1)

Πολλές φορές το να διαλέξετε τι θα φορέσετε είναι πολύ δύσκολο, ειδικά όταν βρίσκεστε σε φάση «δεν έχω τίποτα να βάλω». Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικά εγγυημένα σύνολα που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Δεν χρειάζεται να είναι φαντασμαγορικά ή trendy, τα απλά και κομψά ρούχα μπορούν να σας κάνουν να λάμψετε. Επομένως, αν έχετε αυτά τα ρούχα «κλειδιά» στην γκαρνταρόμπα σας θα βρίσκετε πάντα μια υπέροχη και απλή λύση στο πρόβλημα σας.

1. Jean και T-Shirt

Ιδέες για το τι να φορέσετε «όταν δεν έχετε τι να βάλετε» (2)

Ο συνδυασμός του jean με το t-shirt είναι η κλασική επιλογή, μια ιδανική casual λύση για τις στιγμές που δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Ο εν λόγω συνδυασμός μπορεί να έχει πολλές παραλλαγές που εξαρτώνται από το κόψιμο της μπλούζας ή του jean, αλλά και από τα παπούτσια που θα το συνδυάσετε. Για παράδειγμα, αν τα φορέσετε με ένα υπέροχο ζευγάρι γόβες και glamorous αξεσουάρ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό σύνολο που θα φορεθεί ακόμα και στη βραδινή σας έξοδο, ενώ αν το ταιριάξετε με αθλητικά παπούτσια ή σανδάλια και γυαλιά ηλίου, θα φτιάξετε ένα πιο sport – casual σύνολο.

2. Κοντό μαύρο φόρεμα

Ιδέες για το τι να φορέσετε «όταν δεν έχετε τι να βάλετε» (3)

Το κοντό μαύρο φόρεμα είναι ένα ρούχο πασπαρτού που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα, αφού μπορεί να φορεθεί σε πολλές και διάφορες περιπτώσεις. Από το απλό καθημερινό σας ντύσιμο, μέχρι το βραδινό. Με αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε ποικίλες εμφανίσεις, ανάλογα πάντα με τον τρόπο που θα το συνδυάσετε.

3. Υφασμάτινο ή καμπαρντινέ παντελόνι + Μπλούζα

Ιδέες για το τι να φορέσετε «όταν δεν έχετε τι να βάλετε» (4)

Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας συνοδέψει από τη μέρα μέχρι και τη νύχτα. Κάθε ντουλάπα θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον ένα τέτοιου στυλ παντελόνι, όπως και μια μεταξωτή μπλούζα. Συνδυάστε λοιπόν τα δύο κομμάτια και το σύνολο θα είναι εντυπωσιακό. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο απλό ντύσιμο, για την βόλτα σας ή το γραφείο, να προσθέσετε μια ζακέτα. Αν αργότερα χρειαστεί να βγείτε, ξεκουμπώστε μερικά κουμπιά και προσθέστε μερικά λαμπερά αξεσουάρ για να κάνετε το όλο σύνολο πιο βραδινό. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε το στυλ του ντυσίματος αυτού αλλάζοντας απλά παπούτσια, από ίσια σε τακούνια.

4. Τιραντάκι + μαύρη φούστα

Ιδέες για το τι να φορέσετε «όταν δεν έχετε τι να βάλετε» (5)

Ένα απλό τιραντάκι και μια μαύρη φούστα μπορεί να λειτουργήσουν ως βάση για πολλά διαφορετικά σύνολα. Διαλέξτε το κόψιμο και το μήκος της φούστας που σας κολακεύει περισσότερο, αναδεικνύοντας τα καλά σημεία του σώματος σας και συνδυάστε το με ότι χρώμα τιραντάκι επιθυμείτε. Φορέστε το με τακούνια για να φτιάξετε ένα βραδινό ντύσιμο ή με ίσια σανδάλια ή μπαρέτες για ένα πιο απλό σύνολο. Επίσης, μπορείτε να το ταιριάξετε υπέροχα με ένα σακάκι και ένα τσαντάκι του στυλ clutch.

5. Floral φόρεμα

Ιδέες για το τι να φορέσετε «όταν δεν έχετε τι να βάλετε» (6)

Το λουλουδάτο φόρεμα, το οποίο υπακούει σε μια από τις βασικές τάσεις της μόδας για την Άνοιξη του 2013, έχει αποτελέσει ένα από τα βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας. Φορέστε το μόνο του με ένα δερμάτινο μπουφάν, ένα σακάκι ή ένα jean μπουφάν και δημιουργήστε μερικά τελείως διαφορετικά σύνολα, αναδεικνύοντας την παιχνιδιάρικη, την θηλυκή ή την εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’90 grunge πλευρά σας. Ωστόσο, αν δεν σας αρέσουν τα εμπριμέ, μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα printed ή με κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο.

6. Απλό φόρεμα + παλτό

Ιδέες για το τι να φορέσετε «όταν δεν έχετε τι να βάλετε» (7)

Αν θέλετε ένα πιο σεμνό σύνολο, τότε σίγουρα δεν θα κάνετε λάθος αν επιλέξετε ένα απλό φόρεμα με ένα παλτό στο μήκος των μηρών. Το μπεζ είναι μία επιλογή, ενώ το μαύρο παλτό αποτελεί την κλασική λύση που και πάλι θα σας κάνει να δείχνετε υπέροχες. Αν ωστόσο ο καιρός είναι κρύος, μπορείτε να φορέσετε καλσόν και μπότες μέχρι το γόνατο.

7. Ριγέ πουκάμισο + jean σορτς

Ιδέες για το τι να φορέσετε «όταν δεν έχετε τι να βάλετε» (8)

Μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε ένα άκρως ανοιξιάτικο, αλλά και καλοκαιρινό ναυτικό σύνολο, φορώντας ένα ριγέ μπλουζάκι ή πουκαμισάκι και ένα jean σορτς, συνδυασμένο με δερμάτινα σανδάλια. Ένα σύνολο που μπορεί να φορεθεί από την παραλία μέχρι και την βόλτα για ένα χαλαρό καφεδάκι. Εξάλλου οι ρίγες είναι πολύ της μόδας φέτος την Άνοιξη.

8. Statement ρούχα

Ιδέες για το τι να φορέσετε «όταν δεν έχετε τι να βάλετε» (9)

Για ένα πιο trendy look, αυτό που χρειάζεστε είναι ένα εντυπωσιακό statement κομμάτι. Επιλέξτε λοιπόν την τάση που σας αρέσει και ενσωματώστε την στο ντύσιμο σας με τη μορφή του ενός κομματιού που την ακολουθεί ή ενός αξεσουάρ. Ακόμη και αν το υπόλοιπο ντύσιμο σας είναι αρκετά απλό, το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής θα πέσει στο statement κομμάτι που έχετε επιλέξει.