Θέλετε να ψηλώσετε και να αδυνατίσετε στη στιγμή;

Θέλετε να ψηλώσετε και να αδυνατίσετε στη στιγμή;

Ανακαλύψτε 10 απλά και εύκολα μυστικά για να δείχνετε πιο αδύνατη και ψηλότερη.

Η λίστα που ακολουθεί, περιέχει συμβουλές που έχουν ως βασικό τους στόχο να κάνουν τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση πως είναι πιο λεπτά και πιο ψηλά.

Πρόκειται για απλά μυστικά που μπορούν να κρύψουν κάποια επιπλέον κιλά και να προσθέσουν πόντους στο ύψος σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε δίαιτα. Είναι ιδανικά για τις γυναίκες με μικροσκοπική σιλουέτα. Αλλά όχι μόνο! Απευθύνονται και στις υπόλοιπες που θέλουν να δείχνουν ακόμα πιο ψηλές και με ατελείωτα πόδια.

Θέλεις να ψηλώσεις και να αδυνατίσεις στη στιγμή; (7)

Δείτε λοιπόν την λίστα με τα μυστικά που θα σας κάνουν να ψηλώσετε και να αδυνατίσετε στη στιγμή.

Μαυρίστε λίγο παραπάνω

Θέλεις να ψηλώσεις και να αδυνατίσεις στη στιγμή; (3)

Αποκτώντας ένα υπέροχο σοκολατένιο μαύρισμα θα κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο αδύνατα και πιο ψηλά. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάθεστε με τις ώρες κάτω από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου ή στο σολάριουμ για να αποκτήσετε το ιδανικό μαύρισμα. Μπορείτε πολύ απλά να δοκιμάσετε ένα απλό self-tan που θα χαρίσει στα πόδια σας ένα υπέροχο μαύρισμα, αλλά και μια λάμψη που σαγηνεύει.

Αποφύγετε το να φορέσετε πολύχρωμα μοτίβα

Θέλεις να ψηλώσεις και να αδυνατίσεις στη στιγμή; (2)

Η επιλογή μονόχρωμων ρούχων μπορεί να δώσει στο σώμα σας μια άλλη όψη, πιο μακριά και πιο λεπτή. Αντίθετα, τα πολύχρωμα μοτίβα, όπως δηλώνει και η ηθοποιός Annie Jo, δεν κολακεύουν καθόλου τις γυναίκες που διαθέτουν καμπύλες ή γενικότερα ατέλειες. Γι’ αυτό το λόγο, περιοριστείτε στις φούστες με ένα ή δυο (το πολύ) χρώματα, τα ταγιέρ, τα κουστούμια και τα παντελόνια. Και ακόμη καλύτερα, επιλέξτε σκούρες αποχρώσεις.

Ωστόσο, αν σας αρέσουν τα πολύχρωμα μοτίβα και θέλετε οπωσδήποτε να φορέσετε, επιλέξτε να το φορέσετε στο επάνω μισό μέρος του σώματος σας και όχι στο κάτω.

Καλσόν σε σκούρες αποχρώσεις

Θέλεις να ψηλώσεις και να αδυνατίσεις στη στιγμή; (5)

Τα καλσόν σε σκούρα χρώματα, τα ματ και τα οπάκ, δηλαδή αυτά που δεν είναι διάφανα, μπορούν να αποτελέσουν έναν ακόμα σύμμαχο κάθε γυναίκας στο «αδυνάτισμα». Πιο συγκεκριμένα, φορώντας καλσόν μπορείτε να κρύψετε τις ατέλειες και να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο λεία και πιο αδύνατα. Προσοχή όμως στην επιλογή του σωστού μεγέθους. Επιλέξτε κάποιο που να μην σας στενεύει ή να μην σας παχαίνει περισσότερο απ’ ότι είστε στην πραγματικότητα. Τέλος, αποφύγετε το να φορέσετε κάποιο που έχει γυαλιστερή υφή ή κάποιο σε πολύ έντονη απόχρωση.

Παντελόνια

Θέλεις να ψηλώσεις και να αδυνατίσεις στη στιγμή; (4)

Τα ιδανικά παντελόνια για κάνετε το σώμα σας να δείχνει πιο μακρύ και πιο λεπτό είναι τα ψηλοκάβαλα – ψηλόμεσα. Αυτό συμβαίνει διότι το μεγάλο μήκος τους που φτάνει μέχρι την μέση δημιουργεί μια μεγαλύτερη απόσταση των ποδιών σας από το πάτωμα. Έτσι ισορροπεί το σώμα σας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να τα κάνει να δείχνουν μακρύτερα και πιο αδύνατα. Πέρα όμως από τα ψηλοκάβαλα παντελόνια ιδανικές είναι και οι καμπάνες.

Δημιουργήστε την αίσθηση πως έχετε μακρύτερα πόδια

Θέλεις να ψηλώσεις και να αδυνατίσεις στη στιγμή; (6)

Φορώντας ψηλοτάκουνα μπορείτε να αυξήσετε το ύψος σας όχι μόνο φαινομενικά, αλλά και πραγματικά. Πέρα όμως από το γεγονός πως σας κάνουν να δείχνετε ψηλότερη, κάνουν τις γάμπες να φαίνονται μακρύτερες. Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε ένα παντελόνι με ψηλά τακούνια και δώστε ύψος στα πόδια σας. Κανείς δεν θα γνωρίζει το ακριβές μήκος τους, αφού τα τακούνια θα κρύβονται κάτω από το παντελόνι.

Παπούτσια με λουράκι στον αστράγαλο

Θέλεις να ψηλώσεις και να αδυνατίσεις στη στιγμή; (1)

Τα παπούτσια που έχουν λουράκι στον αστράγαλο, τα λεγόμενα T-strap, αποτελούν έναν ακόμη από τους καλύτερους φίλους μιας γυναίκας που επιθυμεί να αποκτήσει μακρύτερα και λεπτότερα πόδια. Πιο συγκεκριμένα, η κάθετη αυτή νοητή γραμμή που σχηματίζουν δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως το πέλμα σας είναι πιο λεπτό. Ωστόσο, είναι ένα είδος παπουτσιού που δεν ταιριάζει με όλα.

Φορέσετε μπαρέτες

Θέλεις να ψηλώσεις και να αδυνατίσεις στη στιγμή; (9)

Οι μπαρέτες έχουν την ικανότητα να κάνουν τα πόδια σας να δείχνουν υπέροχα. Αρκεί να τις φορέσετε με τον σωστό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο του παπουτσιού που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει σωστή αναλογία με τα πόδια σας. Αν για παράδειγμα έχετε πολύ λεπτούς αστραγάλους και επιλέξετε ένα παπούτσι με φαρδύ λουράκι. Τότε το αποτέλεσμα θα είναι τα πόδια σας να δείχνουν πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό αδύνατα. Αντίθετα, αν πάρετε ένα παπούτσι με λεπτό λουράκι και έχετε φαρδιούς αστραγάλους, τα πόδια σας θα δείχνουν πιο παχιά. Επομένως αν έχετε λεπτούς αστραγάλους επιλέξτε λεπτό λουράκι και αν έχετε φαρδιούς φορέστε χοντρό λουράκι.

Καμουφλάρετε τις ατέλειες

Θέλεις να ψηλώσεις και να αδυνατίσεις στη στιγμή; (10)

Κάθε γυναίκα έχει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της. Για να δείχνετε όμως πάντα υπέροχη, ψηλότερη και πιο αδύνατη θα πρέπει να καμουφλάρετε κάποιες ατέλειες και να τονίσετε τα δυνατά σας σημεία. Αυτό ακριβώς μας εξηγεί και η στιλίστρια Rebeca Tiago, η οποία δηλώνει πως η επιλογή μιας φούστας ή ενός φορέματος θα πρέπει να γίνεται με βάση αυτούς τους δυο κανόνες. Βρείτε λοιπόν το κατάλληλο ρούχο που θα κρύβει τις ατέλειες σας και θα τονίζει το λεπτότερο κομμάτι των ποδιών σας και εντυπωσιάστε τα πλήθη.

Μην ξεχνάτε την άσκηση

Θέλεις να ψηλώσεις και να αδυνατίσεις στη στιγμή; (8)

Η γυμναστική αποτελεί ένα μέσο για να διατηρήσετε την υγεία, την ευεξία και την σωματική σας διάπλαση. Ωστόσο, μπορεί επίσης να βελτιώσει κάποιες από τις προβληματικές περιοχές του σώματος σας, κάνοντας του μύες σας πιο δυνατούς και γραμμωμένους. Επιλέξτε λοιπόν μερικές από τις αμέτρητες ασκήσεις που υπάρχουν για τα πόδια και εισάγετε τις στην καθημερινότητα σας.