4 τρόποι να φορέσετε χρωματιστές σκιές στη δουλειά

Τρόποι να φορέσετε χρωματιστές σκιές (1)

Οι περισσότερες προτιμάμε τις ουδέτερες σκιές για το καθημερινό μας μακιγιάζ στη δουλειά, πράγμα που είναι λογικό, αλλά τι θα λέγατε να δώσετε λίγο χρώμα στο βάψιμο σας, χωρίς αυτό να δείχνει και να είναι υπερβολικό; Το όλο θέμα είναι στο πως και στο που θα βάλετε την χρωματιστή σκιά που θα απογειώσει το βλέμμα σας.

Look 1: Κατά μήκος των βλεφαρίδων

Τρόποι να φορέσετε χρωματιστές σκιές (2)

Διαλέξτε ένα μόνο χρώμα και τοποθετήστε το σε ένα μόνο μέρος του ματιού σας. Είτε κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων είτε στο κάτω εσωτερικό του, ή στο κάτω εξωτερικό.

Look 2: Στην εξωτερική γωνία

Τρόποι να φορέσετε χρωματιστές σκιές (3)

Πάντα να συνδυάζετε μια χρωματιστή σκιά με μια ουδέτερη, διότι έχοντας μια ουδέτερη απόχρωση γύρω από ένα χρώμα ρίχνει αυτόματα τους τόνους και το κάνει πιο κατάλληλο για μακιγιάζ γραφείου.

Look 3: Σε όλο το βλέφαρο

Τρόποι να φορέσετε χρωματιστές σκιές (4)

Διαλέξτε έναν ανοιχτόχρωμο ή ενδιάμεσο τόνο χρώματος, γιατί όσο πιο σκούρο είναι ένα χρώμα σκιάς, τόσο πιο έντονο και δραματικό δείχνει. Εάν ωστόσο θέλετε να φορέσετε ένα σκούρο χρώμα, περιορίστε το κοντά στις βλεφαρίδες.

Look 4: Στην εσωτερική γωνία των ματιών

Τρόποι να φορέσετε χρωματιστές σκιές (5)

Εάν φοβάστε το χρώμα, ξεκινήστε με μωβ και πράσινο. Καθώς αυτά τα χρώματα δεν είναι τόσο έντονα και δείχνουν υπέροχα σε κάθε χρώμα δέρματος και ματιών, αποτελούν μια ασφαλή λύση για τις πρωινές ώρες.